Uudenmaan Yrityspalvelut

Tervetuloa

Uudenmaan Yrityspalvelut on Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Team Finland -toiminnan yrityspalvelusivusto Uudenmaan alueelle.

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyen. Saat monipuolista tietoa myös henkilöstön rekrytoimisesta ja kouluttamisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme! Autamme sinua yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa.

Ajankohtaista

”Haluaisin rekrytoida maahanmuuttaneen, mutta…” Työelämän haasteita ja ratkaisuja – Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 5.6.2024 klo 9–12 osoitteessa Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 22, Helsinki. Tapahtumaan voi osallistua myös striimin kautta. Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8.30 ja päättyy lounaan jälkeen klo 13. Tilaisuuden järjestäjinä toimivat ESR+ koordinaatiohankkeet Tulevaisuuden työmarkkinat & Kumppanina kotoutumisessa. Lue lisää tapahtumasta ja Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: "Haluaisin rekrytoida maahanmuuttaneen, mutta...".
Eurooppalainen yrittäjyyden edistämispalkinto (EEPA) jaetaan menestyksekkäimmille yritystoimintaa ja yrittäjyyttä edistäville toimijoille eri puolilla Eurooppaa. Kilpailu on kaksi vaiheinen, jonka kansallinen osuus käynnistyy 9.4.2024 ja päättyy 31.5.2024. Kansallisen tason hakemuksista valitaan kaksi edustamaan Suomea Euroopan tason kilpailussa, jonka tulokset julkistetaan marraskuussa 2024. Kilpailu on tarkoitettu kansallisille, alueellisille tai paikallisille viranomaisille, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksille tai pk-yrityksille EU:n alueella. Lisätietoa: Kilpailu eurooppalaisen yrittäjyyden edistämisestä käynnistyy (tem.fi).
Kiinnostaako sinua itsesi työllistäminen? Hae mukaan Starttipaketti yrittäjyyteen -koulutukseen! Koulutus on suunnattu 18-29-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sen voi suorittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Lue lisää TE-palvelujen sivuilta. (te-palvelut.fi)
Tutkimus- kehitys ja innovaatiotoimintaa varten on avautunut uusi rahoitushaku! Rahoitusta voivat hakea aloittamisvaiheessa olevat alle viisivuotiaat pienyritykset sekä sellaiset yritykset, jotka ovat nyt tai aikaisemmin olleet mukana ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja tutkimuslaitosten tki-hankkeissa. Lisätietoja tki-rahoituksesta voit lukea täältä.
Maaseudun yritystukien haku on nyt auki! Lisätietoja hausta voit lukea Ruokaviraston sivuilta (ruokavirasto.fi).
Yrittäjä! Haluatko kehittyä työnantajana ja kiillottaa brändiäsi työnantajana? Työnantajamielikuva on vahva kilpailuetu (kauppalehti.fi). IMAGO-valmennuksesta saat konkreettisia eväitä työnantajabrändin kehittämiseen ja henkilöstön johtamiseen. Lisätietoja saat Työmarkkinatorin sivustolta (tyomarkkinatori.fi)
Aloitteleville yrittäjille maksutonta asiantuntija-apua myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen! StarttiPlussasta lisätietoa saat TE-palvelujen sivuilta (te-palvelut.fi)
Uusi muutosturvapaketti yli 55-vuotiaille! Vuoden 2023 alussa otettiin käyttöön uusi muutosturvakokonaisuus, jonka tarkoituksena on parantaa yli 55-vuotiaana irtisanottujen työmarkkina-asemaa. Pakettiin kuuluvat muutosturvaraha, oikeus koulutukseen sekä tavallista pidempi työllistymisvapaa. Lue lisää aiheesta Työmarkkinatorilta (tyomarkkinatori.fi)
WORK IN FINLAND- verkkosivustot työantajille on nyt julkaistu! Tutustu täältä! (workinfinland.com)
Seuraa avoinna olevia yritystukihakuja Rakennerahaston sivuilta (rakennerahastot.fi)

Tilaisuudet ja tapahtumat

 

Yhteistyössä

Päivitetty: 22.05.2024