Joukkis - Itä-Suomen joukkoliikenne

Linja-autoliikennettä yhteiskäyttöisellä lipulla

Oikopolut

 

Osta Joukkis-liput

Reitit ja Liput -sovelluksesta

Liput ja hinnat 5.6.2023 alkaen

 

Joukkis-sarjalippu

Joukkis-lippujen hinnat 30 matkaa/30 päivää: Joukkis 1 on 115 €, Joukkis 2 on 155 € ja Joukkis 3 on 225 €. Joukkis-lippujen hinnat 30 matkaa/60 päivää: Joukkis 1 on 130 €, Joukkis 2 on 175 € ja Joukkis 3 on 250 €.

 • Karttakuva Etelä-Savon Joukkis-reiteistä.

  Kuva: Joukkis 1 Etelä-Savo -liput kelpaavat Kantamatkojen, Linja-autoliike S. Kososen, Tilausliikenne Himasen, Vihavaisen Taksin, Savonlinjan, Soisalon Liikenteen ja Ihastjärven Linjan vuoroissa yhteysväleillä Savonlinna-Enonkoski, Savonlinna-Sulkava, Savonlinna-Rantasalmi, Rantasalmi-Varkaus, Rantasalmi-Juva, Juva-Mikkeli, Kangasniemi-Mikkeli, Mäntyharju-Mikkeli (loma-aikoina) sekä Pieksämäki-Haukivuori. Joukkis 2 Etelä-Savo -liput kelpaavat Kantamatkojen, Linja-autoliike S. Kososen, Tilausliikenne Himasen ja Vihavaisen Taksin vuoroissa yhteysväleillä Savonlinna-Juva, Mikkeli-Pertunmaa sekä Pieksämäki-Mikkeli. Joukkis 3 Etelä-Savo -liput kelpaavat Linja-autoliike S. Kososen ja Soisalon Liikenteen vuoroissa yhteysväleillä Savonlinna-Varkaus ja Savonlinna-Mikkeli.

 • Karttakuva Pohjois-Karjalan Joukkis-reiteistä.

  Kuva: Joukkis 1 Pohjois-Karjala -liput kelpaavat Pohjolan Matkan ja Savonlinjan vuoroissa yhteysväleillä Kitee, Kitee-Tohmajärvi, Nurmes ja Juuka-Nurmes. Joukkis 2 Pohjois-Karjala liput kelpaavat Pohjolan Matkan ja Savonlinjan vuoroissa yhteysväleillä Juuka-Joensuu ja Kitee-Joensuu.

 • Karttakuva Pohjois-Savon Joukkis-reiteistä.

  Kuva: Joukkis 1 Pohjois-Savo -liput kelpaavat Henkilökuljetus Rissasen, Mika K. Niskasen, OnnibusFlex/Kuopion Liikenteen, Pohjolan Matkan, Rytkösen, Savonlinjan, Veljekset Laitisen, Y. Makkosen ja Rautalammin Auton vuoroissa yhteysväleillä Varkaus-Leppävirta, Lapinlahti (Varpaisjärvi)-Siilinjärvi, Iisalmi-Lapinlahti, Iisalmi-Kiuruvesi, Iisalmi-Sonkajärvi, Iisalmi-Vieremä, Keitele-Pielavesi ja Rautalampi-Suonenjoki. Joukkis 2 Pohjois-Savo -liput kelpaavat Koivuranta Oy:n, Mika K. Niskasen, OnnibusFlex/Kuopion Liikenteen, Pohjolan Matkan, Savonlinjan ja Rautalammin Auton vuoroissa yhteysväleillä Iisalmi-Pielavesi-Keitele, Iisalmi-Siilinjärvi, Lapinlahti (Varpaisjärvi)-Kuopio, Tuusniemi-Kuopio (Savonlinja voi periä lisämatksua 2 euroa/matka), Leppävirta-Kuopio ja Rautalampi-Suonenjoki-Kuopio. Joukkis 3 Pohjois-Savo -liput kelpaavat OnnibusFlex/Kuopion Liikenteen ja Pohjolan Matkan vuoroilla yhteysväleillä Iisalmi-Kuopio, Varkaus-Kuopio ja Keitele-Pielavesi-Kuopio.

_______________________________________________________________________________

Kertaliput ELY-keskuksen liikenteessä (ei markkinaehtoiset vuorot)

 

Kertalippu ostetaan linja-autosta käteisellä tai pankkikortilla. ELY-keskuksen hankkimassa Joukkis-liikenteessä on käytössä hintataulukon (pdf) mukaiset kertalippuhinnat seuraavilla Waltti-alueiden ulkopuolisilla yhteysväleillä: 

Etelä-Savo: Mikkeli-Juva-Sulkava, Pieksämäki-Haukivuori-Mikkeli

Pohjois-Karjala: Joensuu-Kitee-Kesälahti/Ukonmäki, Joensuu-Juuka-Nurmes, Valtimo

Pohjois-Savo: Keitele-Pielavesi-Maaninka-Kuopio, Rautalampi-Suonenjoki-Kuopio, Varpaisjärvi-Siilinjärvi-Kuopio

 

Muussa ELY-keskuksen hankkimassa bussiliikenteessä kertalipuille on käytössä enimmäishintataulukko (pdf). Waltti-vyöhykehinnoittelu on voimassa Joensuun, Kuopion ja Mikkelin seutujen Waltti-alueilla.

Huom. markkinehtoisessa liikenteessä ei noudateta kertalippujen hintataulukkoja, vaan kukin liikennöitsijä hinnoittelee omat kertalippunsa.

 

Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät klikkaamalla logoa

Päivitetty: 18.09.2023