Yrittäjän talousapu 0295 024 880

Yrittäjän talousapu logo

Ajankohtaista

Tiedotteet

Uutiset

Tapahtumat

Yrittäjän talousapu -webinaari 19.1.20221: yksinyrittäjän jaksaminen ja hyvinvointi

Yrittäjän talousavun vuoden 2022 ensimmäisessä webinaarissa keskiviikkona 19.1. klo 12–13 keskustelemme yksinyrittäjän jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Vieraana Mieli ry:n Yrittäjän kriisikeskuksen Tuomo Kallio.

Yrittäjän talousapu -webinaari: yrittäjän verotus ja maksuvaikeudet

Verohallinnon ylitarkastaja Antti Heikonen kertoo yrittäjän veroista ja verovelkojen perinnästä talousvaikeuksissa olevan yrittäjän näkökulmasta.

Yrittäjän talousapu -webinaari: oikeusaputoimistojen talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvoja Tanja Saarinen Pirkanmaan oikeusaputoimistosta esittelee talous- ja velkaneuvontaa erityisesti talous- ja maksuvaikeuksissa olevan yrittäjän näkökulmasta.

Yrittäjän talousapu -webinaari: työsuhteen haastavat tilanteet yrittäjän näkökulmasta

Suomen Yrittäjien neuvontalakimies, varatuomari Iivari Järvinen kertoo Suomen Yrittäjien pienyritysten työsuhdeneuvonnasta ja työsuhteen haastavista tilanteista. Lisäksi Uudenmaan TE-toimiston johtava asiantuntija Riku Hautamäki esittelee TE-palveluiden muutosturva-toimintamallia ja projektipäällikkö Eleni Mizaras kertoo lyhyesti sen kehittämistyöstä.

Yrittäjän talousapu -webinaari: ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut

Mitä ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut tarjoavat ja kenelle palvelu on tarkoitettu?  Hämeen ELY-keskuksen kehittämispäällikkö Markku Kauneela esittelee palvelua.

Aiemmat Yrittäjän talousapu & Early Warning -webinaarit

Aiemmat webinaarit ovat katsottavissa Suomen Yrittäjien Vimeo-sivulla, salasana on earlywarningtallenteet2020:

Yrittäjän talousapu TE-livessä

Yrittäjän talousapu vieraili TE-livessä, jossa keskusteltiin Yrittäjän talousapu -palvelusta ja sen merkityksessä tilanteessa, jossa omat neuvot eivät riitä ratkomaan yrityksen talouteen liittyviä huolia. Katso tallenne:

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus - Työ ja elinkeinoministeriö - Yrittäjät - Early Warning Europe