Yrittäjän talousapu 0295 024 880

Yrittäjän talousapu logo

Ajankohtaista

Tiedotteet

Uutiset

Tapahtumat

Yrittäjän talousapu -verkoston asiantuntijapäivät 25. - 26.1.2022 verkossa

Tilaisuudessa esitellään Tanskan Early Warning -palvelun ja Early Warning Europe -yhteistyöverkoston toimintaa. Tilaisuus on englanninkielinen. Tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille neuvontaa ja tukea tarjoaville asiantuntijoille. Ilmoittauduthan 17.1.2022 klo 9 mennessä.

Yrittäjän talousapu -webinaari 19.1.2022: yksinyrittäjän jaksaminen ja hyvinvointi

Yrittäjän talousavun vuoden 2022 ensimmäisessä webinaarissa keskiviikkona 19.1. klo 12–13 keskustelemme yksinyrittäjän jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Aiheesta kerrotaan sekä yrittäjän että hänen tukenaan olevan näkökulmasta. Vieraana Yrittäjän kriisikeskuksen Tuomo Kallio.

Yrittäjän talousapu -webinaari: yrittäjän verotus ja maksuvaikeudet

Verohallinnon ylitarkastaja Antti Heikonen kertoo yrittäjän veroista ja verovelkojen perinnästä talousvaikeuksissa olevan yrittäjän näkökulmasta.

Yrittäjän talousapu -webinaari: oikeusaputoimistojen talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvoja Tanja Saarinen Pirkanmaan oikeusaputoimistosta esittelee talous- ja velkaneuvontaa erityisesti talous- ja maksuvaikeuksissa olevan yrittäjän näkökulmasta.

Yrittäjän talousapu -webinaari: työsuhteen haastavat tilanteet yrittäjän näkökulmasta

Suomen Yrittäjien neuvontalakimies, varatuomari Iivari Järvinen kertoo Suomen Yrittäjien pienyritysten työsuhdeneuvonnasta ja työsuhteen haastavista tilanteista. Lisäksi Uudenmaan TE-toimiston johtava asiantuntija Riku Hautamäki esittelee TE-palveluiden muutosturva-toimintamallia ja projektipäällikkö Eleni Mizaras kertoo lyhyesti sen kehittämistyöstä.

Yrittäjän talousapu -webinaari: ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut

Mitä ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut tarjoavat ja kenelle palvelu on tarkoitettu?  Hämeen ELY-keskuksen kehittämispäällikkö Markku Kauneela esittelee palvelua.

Aiemmat Yrittäjän talousapu & Early Warning -webinaarit

Aiemmat webinaarit ovat katsottavissa Suomen Yrittäjien Vimeo-sivulla, salasana on earlywarningtallenteet2020:

Yrittäjän talousapu TE-livessä

Yrittäjän talousapu vieraili TE-livessä, jossa keskusteltiin Yrittäjän talousapu -palvelusta ja sen merkityksessä tilanteessa, jossa omat neuvot eivät riitä ratkomaan yrityksen talouteen liittyviä huolia. Katso tallenne:

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus - Työ ja elinkeinoministeriö - Yrittäjät - Early Warning Europe