Yhteistyössä

Work in North Karelia

Work in North Karelia – Töihin Pohjois-Karjalaan

Do you want information in English? Вам нужна информация на русском языке?

Work in North Karelia -sivusto ja -toiminto (Talent Boost -toimenpideohjelma) on alueen toimijoiden, yritysten ja kansainvälisten osaajien vapaaehtoisen yhteistyön ja kumppanuuden muoto, jonka sateenvarjon alaisuudessa kehitetään Talent Boost -toimia Pohjois-Karjalassa.

Toimimme kansainvälisten rekrytointien, kansainvälistyvien työyhteisöjen ja monimuotoistuvien toimintakenttien tukemiseksi ja edistämiseksi, jotta alueemme ja yritykset säilyvät elinvoimaisina nyt ja tulevaisuudessa.

Sivustomme on pääsääntöisesti suunnattu Pohjois-Karjalan Talent Boost -ekosysteemin toimijoille.

Tarjoamme sivustolla tietoa Pohjois-Karjalan maahanmuuttotilastosta, sidosryhmätapahtumista ja perehdytysmateriaaleista maahanmuutto- ja kansainvälisen rekrytoinnin kentälle. Kokoamme yhteen valtakunnalliset ja alueelliset työvoiman maahanmuuton edistämisen yritys-, työnantaja- ja henkilöasiakaspalvelut sekä Pohjois-Karjalassa meneillään olevat kansainvälisten osaajien työllistymisen edistämiseen liittyvät hankkeet. Sivusto visualisoi myös kansainvälisen osaajan polun työelämään Pohjois-Karjalassa.

Listaus toimenpiteistä, jotka auttavat sinua tulemaan töihin Pohjois-Karjalaan.

 

Tästä kuvasta löytyvät kootusti palvelut työnantajille kv-rekrytoinnin jokaiseen vaiheeseen.

Tästä kuvasta löytyvät Pohjois-Karjalan maahanmuuttoon liittyvät tiedot henkilöille ja organisaatioille, jotka työskentelevät maahanmuuton edistämisen parissa.

Yhteistyössä

Tämän sivuston on koonnut ja sitä ylläpitää Pohjois-Karjalan ELY-keskus.

Päivitetty: 22.01.2024