West Coast Food Export

 


​​​​​

Uutisia elintarvikealalta!

Onnistuneita keskusteluja Foodwest-tapahtumassa huhtikuussa!

Ihmisiä tilaisuudessa

West Coast Food Export -sparrausohjelman ensimmäinen live-tilaisuus oli keskiviikkona 20.4. Seinäjoella. Tilaisuus pidettiin Foodwestissä. Foodwest pystyy tarjoamaan elintarvikeyrityksille huippulaatua olevaa tuotekehitystä ja -testausta moderneissa omissa v. 2020 valmistuneissa tuotantotiloissaan.  Foodwestin toimitusjohtaja Karri Kunnas, kehitysjohtaja Kaisa Penttilä ja innovaatiojohtaja Harri Latva-Mäenpää esittelivät organisaation toimintakonseptia ja lisäksi osallistujat pääsivät tutustumaan tuotantotiloihin. Tilaisuudessa yrityksillä oli mahdollista lounaan jälkeen käydä kahdenkeskisiä keskusteluja West Coast Food Export -sparrausohjeman organisaatioiden ja Foodwestin kanssa.


Ihmisä suojavarusteet päällä.West Coast Food Export -sparrausohjelma sparraa ja auttaa länsirannikon elintarvikeyrityksiä viennin käynnistämisessä. Mukana ovat Varsinais-Suomen, Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ELY-keskukset, Business Finland, Finnvera ja Viexpo. Tarkoituksena on saada suomalaisia elintarvikeyrityksiä kasvamaan kv-markkinoilla. Sparrausohjelma jakaa tietoa rahoitus- ja markkinamahdollisuuksista, auttaa löytämään alan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa ja luo verkostoja elintarviketoimijoiden kesken.

Seuraava live-tapaaminen on 7.6. klo 10-15 Säkylässä. Aiheena on pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet vientiin ja Light Amazon -verkkokauppa. Kaikki ohjelman tilaisuudet ovat maksuttomia. Satakunnassa ohjelman yhteyshenkilö on Team Finland -koordinaattori Carita Vastinesluoma, carita.vastinesluoma(at)ely-keskus.fi. Ohjelmasta kiinnostuneet voivat olla häneen yhteydessä.

 

Päivitetty: 19.02.2024