Talent Coastline

Boosting Growth in Ostrobothnian Regions

Nappi

Tervetuloa Talent Coastlinen verkkosivuille!

Tämä kuva kuvaa tilannetta huoneessa, jossa on kolme henkilöä. Heidän kasvonsa on peitetty yksityisyyden suojelemiseksi. Huoneessa vallitsee rauhallinen ja keskittynyt ilmapiiri, mikä viittaa työ- tai opiskeluympäristöön. Yksi henkilö on etualalla sinisessä neuleessa ja näyttää työskentelevän jossain kuvan ulkopuolella. Keskellä oleva nainen, jolla on vaaleat hiukset, keskittyy tietokoneen näyttöön, jossa on keltainen muistilappu.

Talent Coastline on Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan osaavan kansainvälisen työvoiman saatavuuden eteen työskentelevien toimijoiden ekosysteemi, jossa toteutetaan kansallisen Talent Boost-ohjelman tavoitteita: vetovoiman ja pitovoiman edistämistä sekä kansainvälisten rekrytointien sujuvoittamista alueellamme.

Tämä sivu on suunnattu sinulle

  • työnantaja, joka tarvitset tietoa ja tukea kansainvälisen työvoiman rekrytointiin liittyen

  • kansainvälinen osaaja, joka etsit tietoa työelämästä ja uramahdollisuuksista Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

  • sidosryhmätoimija, joka edistät alueemme vetovoimaa, pitovoimaa sekä kansainvälisten osaajien ja työnantajien kohtaantoa

Työnantajien ja osaavan työvoiman kohtaamista on edistämässä upea joukko eri toimijoita – koko Talent Coastline –ekosysteemi! Tule sinäkin mukaan!

 

Lisää tietoa: [email protected]

Päivitetty: 12.07.2024