Talent Coastline

Boosting Growth in Ostrobothnian Regions

Nappi

Nappi

Tervetuloa Talent Coastlinen verkkosivuille!

ämä kuva kuvaa tilannetta huoneessa, jossa on kolme henkilöä. Heidän kasvonsa on peitetty yksityisyyden suojelemiseksi. Huoneessa vallitsee rauhallinen ja keskittynyt ilmapiiri, mikä viittaa työ- tai opiskeluympäristöön. Yksi henkilö on etualalla sinisessä neuleessa ja näyttää työskentelevän jossain kuvan ulkopuolella. Keskellä oleva nainen, jolla on vaaleat hiukset, keskittyy tietokoneen näyttöön, jossa on keltainen muistilappu.

Talent Coastline on työ- ja koulutusperäisen maahanmuuton toimijoista koostuva ekosysteemi, jonka sateenvarjon alaisuudessa kehitetään Talent Boost-toimia Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Toimimme kansainvälisten rekrytointien, kansainvälistyvien työyhteisöjen ja monimuotoistuvien toimintakenttien tukemiseksi ja edistämiseksi, jotta alue ja yritykset säilyvät elinvoimaisina nyt ja tulevaisuudessa.

Tämä sivu on suunnattu erityisesti yrityksille ja muille työnantajille. Sivusto tarjoaa tietoa kansainvälisen rekrytoinnin kenttään liittyvistä ajankohtaisista aiheista, tapahtumista ja verkostoista, sekä kokoaa yhteen meneillään olevat kansainvälisten osaajien työllistymisen edistämiseen liittyvät hankkeet Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Työnantajien ja osaavan työvoiman kohtaamista on kehittämässä upea joukko eri toimijoita – koko Talent Coastline –ekosysteemi!  

Lisätietoja: [email protected]

Päivitetty: 05.02.2024