Muut palvelut

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan eri vaiheisiin

Finnvera voi esimerkiksi osallistua pk-yrityksen rahoitukseen pankin rinnalla ja täydentää pankkien tarjoamaa rahoitusta lainalla tai pankkilainalle myönnetyllä takauksella.

Business Finland tarjoaa rahoitusta parhaille ideoille

Business Finlandin rahoitusta voivat hakea yritykset, tutkimusorganisaatiot ja julkisten palvelujen tuottajat. Business Finland tarjoaa rahoitusta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Kansainvälistymisestä kasvua hakevat pienet ja keskisuuret yritykset ovat rahoituksen kohderyhmää.

ELY-keskuksen yritysrahoitus

ELY-keskus tarjoaa yritysrahoitusta yrityksen kehittämiseen ja investointeihin.

Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimisto)

TE-toimisto palvelee työnantajia rekrytoinneissa, henkilöstön kehittämisessä. Lisätietoja TE-toimistojen palveluista työnantajalle.

Suomi.fi/yritykselle – tietoa, palveluja ja sähköisiä työkaluja yrittäjille

Suomi.fin yrityssivusto kokoaa yhteen yrittäjän tarvitseman tiedon ja palvelut – innostaen yrityksiä ja koko Suomea menestykseen.

Oma Yritys-Suomi –palvelu on käyttäjän profiilitietojen mukaan rakentuva sähköinen työtila. Oma Yritys-Suomessa voit helposti ja joustavasti hoitaa monia yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyviä asioita.

 

Yritysten kehittämispalvelut, hyvät eväät eteenpäin.

Muualla verkossa
Tee hakemus

Kun näkemys kehittämistarpeista on syntynyt, niin tee hakemus Analyysi- tai Konsultointipalvelusta (vaatii kirjautumista). Edustamiseen tarvittavat valtuutukset hoidetaan palvelussa Suomi.fi-valtuudet, jossa annettavan valtuuskoodin nimi on "Yritysten kehittämispalveluiden hakuasiointi" (Yrityspalvelut asiakategorian alla).

"Siinä luotu vuoden mittainen toimintasuunnitelma on nyt puolivälissä ja tuottaa nyt ihan mukavasti tuloksia."