Kehittämiskartoitus

Tee ensin kehittämiskartoitus verkossa

Ensimmäinen askel on yrityksen kehittämiskartoitus. Kartoituskysymyksiin vastaaminen antaa hyvät lähtötiedot yrityksen kehittämistarpeista sekä yritykselle itselleen että ELY-keskuksen asiantuntijalle. ELY-keskuksen asiantuntijat tutustuvat verkossa tekemääsi kartoitukseen ja auttavat yritystäsi eteenpäin oikeiden kehittämispalveluiden pariin.

Kartoituksen vastaamiseen kannattaa käyttää riittävästi aikaa – mitä tarkempi kuva on lähtötilanteesta sitä enemmän säästyy aikaa jatkossa ja sitä paremmin yritykselle löytyy oikeat ja sopivat palvelut.

Kehittämiskartoitus tehdään Oma Yritys-Suomi -palvelussa. Kartoituksesta pääsee täyttämään joko kirjautumalla palveluun tai ilman kirjautumista etusivulta. Huomaa, että jos haluat tallentaa keskeneräisen kartoituksen ja jatkaa sen täyttöä myöhemmin esimerkiksi toisella koneella tai selaimella, onnistuu se vain kirjautuneena. Jos aloitat kartoituksen täytön ilman kirjautumista, ja haluat kirjautua välissä, on täyttö aloitettava uudestaan.

Yritysten kehittämispalvelut, hyvät eväät eteenpäin.

Muualla verkossa
Tee hakemus

Kun näkemys kehittämistarpeista on syntynyt, niin tee hakemus Analyysi- tai Konsultointipalvelusta (vaatii kirjautumista). Edustamiseen tarvittavat valtuutukset hoidetaan palvelussa Suomi.fi-valtuudet, jossa annettavan valtuuskoodin nimi on "Yritysten kehittämispalveluiden hakuasiointi" (Yrityspalvelut asiakategorian alla).

"Selvitettävä asia oli vaikea ja työläs, ilman konsultin apua se olisi ilmeisesti jäänyt tekemättä."