Yritysten kehittämispalvelut

Huippuasiantuntijoiden apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut etusivu

"Yhteistyö ELY-keskuksen ja konsultin kanssa on ollut nopeaa ja joustavaa."


Seuraa meitä LinkedInissä:

Yritysten Kehittämispalvelut


HUOM!

Yritysten kehittämispalvelut on lakkautettu vuoden 2024 alusta alkaen hallitusohjelman mukaisesti.

Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen haku on päättynyt 30.11.2023 eikä uusia hakemuksia voi enää jättää. ELY-keskukset käsittelevät hakemukset saapumisjärjestyksessä ja tekevät viimeiset päätökset vuoden 2024 alussa. Viimeiset koulutukset käynnistyvät joulu- ja tammikuun aikana.

ELY-keskuksesta saat jatkossakin apua yrityksesi kehittämiseen. Tarvittaessa ohjaamme sinut yhteistyökumppanimme luo.

Yrityksen kehittämisavustusta voit saada esimerkiksi tuotekehitykseen, kansainvälistymiseen tai investointeihin.

Jos yrityksesi sijaitsee maaseutualueella, tutustu maaseudun yritystukeen. Maaseudun yritystukea voit saada sekä investointeihin että kehittämiseen. Pienempiin kehittämisajatuksiin saattaa apu löytyä Leader-ryhmien kehittämisavustuksista.

Yhteishankintakoulutus soveltuu tilanteisiin, joissa on tarve kehittää yrityksen henkilöstön osaamista muutostilanteessa:

Team Finland -koordinaattoreiltamme saat neuvoja, jos suunnittelet yrityksesi kansainvälistymistä. Ohjaamme sinut tarvittaessa esim. Business Finlandin palveluihin:

Työllistä taidolla -palvelu tarjoaa yksinyrittäjille ja mikroyrittäjille maksutonta neuvontaa ja opastusta työvoiman hankintaan ja työnantajana toimimiseen kaikkialla Suomessa:

Yrityksen talousapu -palvelu auttaa yrityksen talouden ongelmissa kaikkialla Suomessa. Soita tai jättää yhteydenottopyyntö:

Oman alueesi rahoitusmahdollisuuksista ja yrityspalveluista saat tietoa oman alueesi ELY-keskuksesta. Alkuun pääset myös ottamalla yhteyttä valtakunnallisiin puhelinpalveluihimme:

Pk-yrityksen rahoitusneuvonta neuvoo pk-yrityksiä ja yrityspalvelujen yhteistyökumppaneita erityisesti ELY-keskusten yrityksen kehittämisavustukseen ja maaseudun yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

  • Puhelinpalvelu 0295 024 800 (pvm/mpm) ma-pe klo 9.00 - 15.00
  • Sähköposti pkrahoitusneuvonta(at)ely-keskus.fi

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia ja toimivia yrityksiä esim. yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja tarjoaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista, mm. ELY-keskusten, TE-toimistojen, Patentti- ja rekisterihallituksen, Verohallinnon, Business Finlandin ja Finnveran palveluista sekä niihin liittyvistä sähköisistä palveluista.

  • Puhelinpalvelu 0295 020 500 (pvm/mpm) ma-pe klo 9.00–16.15

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen pk-yrityksille tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. Saat yrityksesi avuksi kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan tai kehität omaa tai yrityksesi avainhenkilöiden liiketoimintaosaamista huippukouluttajien kanssa kohtuullisin kustannuksin.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat Analyysi, Konsultointi- ja Koulutuspalveluista.

 

Analyysi

Saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman

Konsultointi

Voit kehittää liiketoimintaasi valitsemasi asiantuntijan kanssa.

Koulutus

Voit kehittää yrityksesi avainhenkilöiden osaamista huippukoulutuksilla.

 

Yritysten kehittämispalvelut - logot

Työ- ja elinkeinoministeriön logo ELY-keskuksen logo  TE-palveluiden logo  

                  Suomi.fi:n logo.             Team Finlandin logo​​​​​​​

 

 

 

Päivitetty: 06.03.2024