Välke

Uudenmaan ympäristökasvatuksen ja -tietoisuuden edistämisryhmä

Ajankohtaista

VÄLKE-ryhmän tunnuslogo valittu

Uudenmaan ympäristökasvatuksen ja –tietoisuuden edistämisryhmä VÄLKE valitsi tunnuslogon suunnittelukilpailun voittajaksi Jenni Gorbunovan kilpailuehdotuksen ”Mänty ja Uusimaa”. Välkkeen tunnuslogon suunnittelukilpailuun saatiin 27 hienoa ja laadukasta logoehdotusta. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Jenni Gorbunova opiskelee ensimmäistä vuottaan kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi Vantaan ammattiopisto Variassa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto-opiskelijana. Jenni tuntee olevansa juuri oikealla alalla. Hän harrastaa piirtämistä, maalaamista ja käsitöitä.

Luonto ja ympäristö ovat 16-vuotiaalle Jennille tärkeitä, ja hän liikkuu mielellään luonnossa. Jenni on kotoisin Kotkasta, jonka metsien ja rantojen männyt ovat tehneet häneen suuren vaikutuksen. Rakkaat männyt mielessään hän teki kilpailutyöstään useita versioita ennen kuin mänty ja sen taustalla oleva Uusimaa löysivät lopullisen muodon.

Voittajatunnuksen tekijää odottaa ikimuistoinen yö luonnonhelmassa Nuuksion Tentsile-hotellissa kesällä 2022! Lisäksi voittaja palkitaan vuosikortilla Suomen Luontokeskus Haltiaan.

Voittajalogo.

 

Päivitetty: 16.08.2022