Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Voi hyvin - teetpä sitten töitä missä vain -koulutus - Ke 10.5.23 klo 8.30-11.30 @Crazy Town, Jyväskylä

 

Mitä voit itse tehdä vahvistaaksesi omaa hyvinvointiasi työssä – teitpä töitä kotona tai konttorilla? Mitä on sisäinen motivaatio ja miksi modernissa työelämässä sen löytäminen on keskeistä sekä hyvinvoinnin että aikaansaamisen kannalta? Mitkä ovat ihmisen psykologiset perustarpeet ja miten ne tukevat hyvinvointia ja merkityksellistä työtä?

Kansainvälisesti tunnustettu hyvinvoinnin psykologian asiantuntija Frank Martela tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvan mutta käytännön esimerkkeihin ankkuroidun vastauksen näihin kysymyksiin. Puheenvuoro käy lävitse työelämän murroksen keskeisiä trendejä fokusoiden erityisesti monipaikkaisen työskentelyn lisääntymiseen ja sisäisen motivaation rooliin sekä aikaansaamisen että hyvinvoinnin vahvistajana. Lisäksi se antaa konkreettisia vinkkejä siitä, miten voit vahvistaa omaa sisäistä motivaatiotasi ja hyvinvointiasi (ja tarvittaessa miten voit näitä esihenkilönä vahvistaa) ja miten ylläpidät niitä riippumatta siitä mistä käsin töitäsi teet.
 

Kuvassa kouluttaja Frank Martela
Kuva. Kouluttaja Frank Martela.

Tutkimuksen päälle rakentuva mutta käytännönläheinen puheenvuoro tarjoaa uusia ajattelun työkaluja ja konkreettisia esimerkkejä, jotka innostavat kuulijoita soveltamaan periaatteita käytäntöön omassa työssään ja elämässään. Koulutus sisältää pari- ja pienryhmätyöskentelyä. Koulutuksessa tarjotaan aamukahvit. Ilmoittaudu koulutukseen pe 5.5.2023 mennessä. 

 

 

 

 

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024