Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Näin rakennat työnantajabrändin ja hyvän työntekijäkokemuksen etätyöhön-webinaari - Ke 15.3.2023 klo 14-17

Kuinka rakennat hyvän työnantajabrändin ja työntekijäkokemuksen? Hyvä työnantajabrändi auttaa houkuttelemaan parhaat osaajat ja hyvä työntekijäkokemus varmistaa, että saat myös pidettyä heidät.

Koulutuksessa pureudutaan Työnantajabrändi ja työntekijäkokemus -kirjan kirjoittajien Visa Myllyntauksen ja Miikka Huhdan johdolla siihen, miten rakennat vetovoimaisen työpaikan ja hyvän työntekijäkokemuksen. Visa kuuluu Suomen kokeneimpien työntekijäkokemuksen, työnantajabrändäyksen ja rekrytoinnin in-house asiantuntijoiden joukkoon. Miikka on yksi Suomen harvoista sekä työntekijäkokemukseen että työnantajabrändäyksen keskittyneistä konsulteista. 

Koulutuksessa opit mitä tarvitsemanne työntekijäkokemuksen ja työnantajakuvan kehittämiseksi voit tehdä. Kolmen tunnin aikana tarjoillaan esimerkkejä onnistumisista ja toimiviksi todettuja malleja ajattelun ja toiminnan tueksi. Saat myös konkreettisen työkalun työnantajabrändityön kehittämiseen.

Sisältö:

  • Miksi työpaikan veto- ja pitovoima ovat entistä tärkeämpiä ja mitkä asiat niihin vaikuttavat?
  • Miten kehitetään työntekijöiden arvostamaa etätyöntekijäkokemusta?
  • Miten jankutat jännittävästi tarinaasi, jotta tarvitsemasi työntekijät kiinnostuvat?
  • Mitä vaikeita valintoja on tehtävä vetovoiman parantamiseksi ja miten ne viedään käytäntöön?
     

Koulutus järjestetään etänä Teamsissa. Tilaisuus on vuorovaikutteinen ja osallistujat pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan pienryhmätyöskentelyssä. Ilmoittaudu koulutukseen 12.3. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ma 13.3. Koulutus on maksuton!

 

Kuvassa kouluttajat Visa Myllyntaus ja Miikka Huhta
Kuva. Kouluttajat Visa Myllyntaus ja Miikka Huhta.


 

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024