Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Kuinka asiakkaita saadaan ja kuinka heidät pidetään etänä? -webinaari - Ke 23.11.22 klo 8.30-11

Koulutuksen sisältö:

  • Maailma avautuu - etänä voidaan tavoittaa uusia asiakasryhmiä
  • Miten asiakashankinta, myynti ja asiakkuudenhoito tapahtuu käytännössä etänä?
  • Etää, lähiä vai molempia? Etätyöskentelyn hyvät käytännöt ja prosessit osana yrityksen koko toimintaa

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, joka on suunnattu keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan ma 21.11. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä ti 22.11. Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. Tervetuloa!

 

Kouluttajana toimii Satu Vainio Aava & Bangilta. Hän on työskennellyt mikro- sekä pk-yrittäjien kanssa Keski-Suomessa sekä koko maassa parinkymmenen vuoden ajan. Osana työtään Satu on valmentanut n. 700 pk-yrittäjää ja pk-yrityksen johtajaa vastuuvalmentajana. Sadun työrooliin kaupallisena johtajana ja aikaisemmin asiakkuusjohtajana kuuluu päivittäin asiakashankintaa, myyntiä sekä asiakassuhteen hoitamista etänä.

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024