Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Ideointi etänä-webinaari - To 30.3. klo 8.30-11.30

Kuinka ideointi, uuden suunnittelu ja innovointi onnistuu etänä? Miksi innovointi on tärkeää ja missä tilanteissa sitä tarvitaan? Koulutuksessa opit kuinka yhdessä ajattelua voidaan tukea etäympäristössä ja pääset kokeilemaan käytännössä digitaalista etäympäristöön sopivaa työkalua. 

Sisältö:

  • Mitä innovointi on?
  • Miten yhdessä ajattelua voi tukea etäympäristössä?
  • Miten ohjata/fasilitoida innovointia?
  • Ideointiharjoitus

Koulutus järjestetään etänä Teamsissa. Tilaisuus on vuorovaikutteinen ja osallistujat pääsevät testaamaan etänä ideointia käytännössä digitaalista työkalua hyödyntäen. Ilmoittaudu koulutukseen ma 27.3. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ti 28.3. Koulutus on maksuton!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Marianne Murto on yrittäjä ja tiimivalmentaja, joka kouluttaa laajasti tiimityöhön liittyvistä aiheista kuten vuorovaikutustaidoista, luottamuksen rakentamisesta, yhteistyön kehittämisestä ja johtajuudesta. Marianne uskoo, että paremmat taidot yhdessä toimimiseen ovat elinehto työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, kun tarve vuorovaikutukselle ja yhdessä ajattelulle korostuu entisestään.

 

Kuvassa kouluttaja Marianne Murto
Kuva. Kouluttaja Marianne Murto.

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024