Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Etätyön verotus -webinaari - To 27.10.22 klo 10-12

Mitä etätyö tarkoittaa verotuksen kannalta? Kuinka mahdolliset verovähennykset (laitteet, kalusteet, tietoliikenneyhteydet, ateriaetu, matkakustannukset jne.) voidaan huomioida etätyössä? Kuinka ulkomailla tapahtuvaa etätyötä verotetaan?

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa etä- ja hybridityön verotusta käsitellään käytännönläheisesti. Koulutus on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Kouluttajana asianajaja, OTL Ville Alahuhta, Bird & Bird Asianajotoimisto Oy. Ville avustaa asiakkaita niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin yritys- ja henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä ja vetää Suomen toimiston Vero-oikeusryhmää. Villellä on vahva akateeminen tausta. Ennen kaikkea hän on kuitenkin käytäntöön suuntautunut asianajaja, jonka toiminnan keskeinen fokus on asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden saavuttaminen. 

Webinaari järjestetään Teams-yhteyden kautta. Lähetämme osallistumislinkit ilmoittautuneiden sähköposteihin edeltävänä päivänä 26.10. Tervetuloa mukaan!

 

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024