Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Etätyö nyt ja tulevaisuudessa – Monipaikka-hankkeen loppuseminaari - Ke 25.10.2023 - Klo 13-15 @Teams


Etätyö voi olla yrityksen kilpailuvaltti, jolla voit saada parhaat osaajat mistä vaan. Joustava työelämä ja etätyö voivat edistää myös yrityksen kasvua. Webinaarissa käydään läpi missä mennään etätyön suhteen nyt ja aavistellaan tulevaisuuden suuntaviivoja. Lisäksi webinaari tarjoaa vinkkejä yrityksille, kuinka tunnistaa mitä työtehtäviä voi tehdä etänä ja kuinka hoitaa rekrytointi, perehdytys ja sitouttaminen etänä. Lopuksi kuullaan tutkija ja kirjailija Miia Paakkasen puheenvuoro aiheesta empatia ja myötätunto kasvun ja oppimisen edellytyksinä. Webinaari toimii myös Monipaikka-hankkeen loppuseminaarina.

Ohjelma:

klo 13.00-13.15 Tilaisuuden avaus, Keski-Suomen ELY-keskus, Työllisyys, osaaminen ja kulttuuri -yksikön päällikkö, Marja Pudas
klo 13.15-14.00 Etätyö nyt ja tulevaisuudessa, Monipaikka-hanke, Jaana Mähönen ja Satu Hovisalmi
klo 14.00-15.00 Empatia ja myötätunto kasvun ja oppimisen edellytyksinä, myötätuntotutkija, tietokirjailija ja työelämän tunnetaitovalmentaja Miia Paakkanen

Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä, ilmoittaudu 24.10.2023 mennessä.


Miia Paakkanen on Suomen myötätunto työssä –tutkimuksen pioneeri sekä kokenut ja pidetty tunne- ja empatiataitojen kouluttaja ja tietokirjailija. Miiaa kuvataan aidosti välittävänä ja suvereenina alansa asiantuntijana, kouluttajana ja puhujana. Helsingin yliopiston ohella Miia on tutkinut myötätuntoa Stanfordin yliopistossa ja hänen työtään on siteerattu Harvard Business Review’ssa ja The Washington Post’ssa. Paakkanen on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita myötätunnosta, tunnetaidoista ja myötäinnosta johtamisessa ja työelämässä sekä ensimmäiset suomenkieliset tietokirjat myötätunnosta (PS-kustannus, 2017) ja empatiasta (WSOY, 2022) työssä.
 

Kuvassa puhuja Miia Paakkanen
Kuvassa Miia Paakkanen. Kuvaaja WSOY/Vuokko Salo.

 

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024