Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Etäaamukahvit: Etätyö ja yrityksen kestävä kasvu mikro- ja pk-yrityksissä -webinaari - Pe 15.9.2023 klo 8.30-10.30

Webinaarin tavoitteena on ymmärtää mitä tarkoittaa yrityksen kestävä kasvu, miten hybridityö vaikuttaa yrityksen taloudellisesti ja inhimillisesti kestävään kasvuun, ja millä konkreettisilla keinoilla yritys voi näihin vaikuttaa. Webinaari on osallistava ja osallistujilla on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan aiheesta. Kouluttaja tarjoaa osallistujille myös mallin, kuinka hahmottaa mitkä työtehtävät sopivat etänä tehtäviksi.

Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Mitä on kestävä kasvu?
  • Kuinka hybridityö vaikuttaa ympäristöön?
  • Kuinka yhdistää hybridityö ja yrityksen taloudellisesti kestävä kasvu?
  • Kuinka yhdistää hybridityö ja yrityksen inhimillisesti kestävä kasvu?
  • Kuinka ennakoidaan kerrannaisvaikutuksia ja mitkä ovat aidosti vaikuttavia tekoja?

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tilaisuutta. Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. 

Kuvassa kouluttaja Aku Varamäki
Kouluttaja Aku Varamäki.

Kouluttajana toimii Aku Varamäki Workday Designers Oy:sta. Aku on yrittäjä, tietokirjailija, työntekijäkokemuksen kehittäjä sekä paremman työelämän puolestapuhuja.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen Monipaikka-hanke (ESR) ja YmpyräKS-verkosto (Keski-Suomen yritysten ympäristövastuullisuusverkosto). YmpyräKS-verkostoa pyörittävät Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä, Business Äänekoski, Yrityskiihdyttämö BioPaavo, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen yrittäjät ja Viitasaaren kaupunki.

Tervetuloa!

 

 

 

 

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024