Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Aivot etätyössä-koulutus - Ti 29.11.2022 klo 9-11.30

 

Aivot etätyössä - koulutuksen tavoitteena on oppia mitkä asiat etätyössä kuormittavat aivoja ja miten näitä asioita voi arjessa huomioida ja helpottaa. Tavoitteena on paremmin voivat etätyöläisen aivot! Asiantuntijana toimii Helsingin yliopiston aivotutkija ja professori Minna Huotilainen. Minnan esitykset ovat helposti ymmärrettäviä, mutta oivaltavia.

 

Minna luennoi etänä, mutta osallistujilla on mahdollisuus kerääntyä studioyleisöksi Crazy Townilla Jyväskylässä tai Jämsä Tehtaalla ja osallistua työpajaosuuteen. Usein meillä voi syntyä kysymyksiä innostavien esitysten jälkeen. Nyt pidämme luennon jälkeen kahvi- ja mietiskelytauon ja tauolla osallistujat voivat miettiä kysymyksiä Minnalle joko etänä tai studioissa. Tämän jälkeen Minna vastaa kysymyksiin puolen tunnin ajan. Tämän jälkeen studiossa jatkuu työpajatyöskentely aiheesta. Miten sinun aivosi voisivat paremmin etätyössä?


Ohjelma

klo 9.00-9.45 Aivot etätyössä etäluento, aivotutkija Minna Huotilainen
klo 9.45-10.15 Kahvi ja keskustelutauko: mietitään yhdessä kysymyksiä Minnalle esityksen pohjalta
klo 10.15-11.00 Vastauksia osallistujien kysymyksiin, aivotutkija Minna Huotilainen, ja katsaus Monipaikka-hankkeen tuleviin tapahtumiin
klo 11.00-11.30 Työpajatyöskentelyä ja verkostoitumista studiossa


Koulutus on maksuton ja suunnattu keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan pe 25.11. mennessä. Tervetuloa!

Voit osallistua joko kokonaan etäyhteyden kautta Teamsissa tai studiossa Crazy Townilla Jyväskylässä tai Jämsä Tehtaalla. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, missä osallistut. 
 

Crazy Town Jyväskylä, alatori
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä


Jämsä Tehdas
Koskentie 6, 42100 Jämsä

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024