Monipaikka

Paikasta riippumattoman työn edistäjä

Hanke on päättynyt.

Tapahtumat & Koulutukset

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Toiveita koulutusten aiheiksi otetaan mielellään vastaan. Ja mikäli aiemmat koulutukset jäivät väliin, niin ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne voidaan parantaa mm.

  • etätyötä
  • etärekrytointia
  • etäperehdyttämistä

 

null Etätyön lainsäädäntö -webinaari - Ti 20.9.22 klo 10-12

Minkälaiset puitteet Suomen työlainsäädäntö (työturvallisuuslaki, työaikalaki jne.) antaa etä- ja hybridityölle? Mitä tulee ottaa huomioon? Kuinka etätyöstä tulee sopia? Entä rekrytointi ja siirtyminen etätyöhön Suomen rajojen ulkopuolelle?

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa etä- ja hybridityön juridiikkaa käsitellään käytännönläheisesti. Koulutus on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Kouluttajana asianajaja, OTM Esa Airola, Bird & Bird Asianajotoimisto Oy. Esa työskentelee Associate lakimiehenä Työoikeusryhmässä, jossa hän avustaa kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Esa neuvoo asiakkaita työsuhteisiin liittyvien sopimusten osalta, mutta hänellä on kokemusta myös työoikeudellisista asioista esimerkiksi työehtosopimuksiin ja yritysjärjestelyihin liittyen. 

Ilmoittaudu mukaan pe 16.9. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä ma 19.9. Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. Tervetuloa! 

 

Menneet tapahtumat

Päivitetty: 13.03.2024