Kohtaamo

Ohjaamojen tuki ja verkko-ohjauksen kehittäjä

Kohtaamo somessa 

Kohtaamolaiset oikealta vasemmalle: Titta, Pasi, Seija, Satu, Teemu, Outi ja Ville.

Twitter-logo Yuotube-logo  Instagram-logo  Facebook-logo 

Ajankohtaista

null Ohjaamopäivien ilmoittautuminen on auki!

Ohjaamopäivät 2021 järjestetään hybriditoteutuksella 13.-14.10. ja voit nyt ilmoittautua tapahtumaan maanantaihin 30.8. mennessä.

Ilmoittautuminen oheisen lomakkeen kautta.

Livetapaaminen on Sokos Hotel Triplassa Helsingissä ja poikkeustilanteen vuoksi pystymme ottamaan paikalle maksimissaan 100 osallistujaa, jotta pystymme takaamaan riittävät turvavälit. Ohjaamopäiville on mahdollista osallistua myös verkon välityksellä oman tapahtumasivuston kautta.

Osallistumistavasta riippumatta ilmoittautuminen sulkeutuu 30.8. vuorokauden loppuun mennessä. Saat ilmoittautumisen jälkeen henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pystyt muokkaamaan kaikkia ilmoittautumistietoja; voit vaihtaa työpajavalintoja, voit vaihtaa liveosallistumisen verkko-osallistumiseksi tai jos jäit ilman livepaikkaa, voit myöhemmin vaihtaa itsesi liveosallistujaksi mikäli paikkoja vapautuu.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on tullut perille kun saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Ohjelma on tänäkin vuonna monipuolinen, avajaisten puheenvuoro julkaistaan myöhemmin. Ohjelma toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka vastaavat työpajojen toteutuksista. Verkon kautta osallistujille striimataan koko ohjelma, mutta työpajoista vain yksi kerrallaan. Liveosallistujat saavat valita kolmesta yhtäaikaisesta työpajasta mieluisan. Ohjelma ja työpajakuvaukset löytyvät ilmoittautumislomakkeen kautta ja linkki niihin tulee myös ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostilla.

Ohjelma tarkentuu ja muutokset ovat mahdollisia.

Ohjaamopäiville livetoteutukseen ilmoittautuneet saavat lokakuun alkuun mennessä infokirjeen sähköpostitse, jossa on päivitetty ohjelma sekä ohjeet koronaturvalliseen tapahtumaan osallistumiseen. Kaikille osallistujille lähetetään linkki tapahtumasivustolle tapahtumaa edeltävällä viikolla. Verkon kautta osallistuvilla on mahdollisuus tilata tunnelmaan virittävä yllätyspaketti, suosittelemme tätä lämpimästi.

Huomioithan, että Kohtaamo kustantaa ohjelman sekä ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit. Osallistuja huolehtii itse matkojen ja majoituksen varauksista ja kustannuksista.

Lisätietoja Ohjaamopäivistä:

Ilmoittautumiset: CWT / ryhmat3@cwt-me.com 

Päivien sisältö sekä yhteistyökumppanit: Kohtaamo / outi.pantsar@ely-keskus.fi

 

Ohjaamopäiväterveisin,

Kohtaamolaiset