› Takaisin graafiseen esitykseen

Yrityksenä toimiminen

ELY-keskuksesta saa tukea, kun yritys kehittää omaa toimintaansa. ELY-keskuksella on palveluita, joilla tähdätään pk-yritysten yritystoiminnan kasvuun ja kehittämiseen, liiketoiminnan ja johtamistaitojen tehostamiseen, teknologian ja innovaatioiden kehittämiseen, henkilöstön ammattitaidon päivittämiseen tai uusien työntekijöiden kouluttamiseen.

Yrityksen kasvuun, kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja vientiin ELY-keskus tarjoaa asiantuntijapaleluita ja rahoitusta. Rahoitus on harkinnanvaraista, ja sen suuruus vaihtelee hankeen luonteen mukaan. ELY-keskuksen asiantuntijoilta saa lisätietoja rahoituslinjauksista, hankkeen soveltuvuudesta rahoitukseen ja tuen hakemisesta.

ELY-keskuksen tavoitteena on nopeuttaa erityisesti pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä, kansainvälistymistä ja pääsyä ulkomaisille markkinoille mm. tarjoamalla tietoa, neuvontaa ja käytännön apua vientistrategioiden laatimisessa.

TIETOA ALUEELTA

Yrityksenä toimiminen - Lappi

Palvelukartasta löydät ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Tekesin palvelu- ja rahoitusmahdollisuudet pk-yritysten kilpailukyvyn, laadun ja tuottavuuden tukemiseksi.


Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa