Keksinnön kehittäminen

ELY-keskukset tarjoavat neuvontaa alkavien ja mikroyritysten keksintöjen kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Tavoitteena on löytää lupaavat kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavat ideat ja keksinnöt ja auttaa jalostamaan niistä liiketoimintaa. Tarvittaessa alkava yrittäjä tai mikroyritys voidaan ohjata Tekesin teemaklinikkaan, jossa saa tärkeää tietoa keksinnön jatkokehitykseen. Toiminta on luottamuksellista.

Yritysasiakkaille voidaan myöntää ELY-keskuksen pk-yrityksille tarkoitettuja yritysten kehittämispalveluita, joita hyödyntämällä pyritään luotsaamaan yritystä keksinnön kaupallistamisessa ja uuden menestyvän liiketoiminnan rakentamisessa. Osana näitä palveluja voidaan keksinnölle teettää mm. uutuustutkimuksia, markkinaselvityksiä tai tekniikkaan tai valmistukseen liittyviä selvityksiä.  

Keksintöjen kehittämiseen liiketoiminnaksi voi hakea rahoitusta Tekesistä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä Tekesin tunnustelupalveluun tai Tekesin asiantuntijoihin ennen hakemuksen jättämistä. Lisätietoja rahoituskriteereistä ja -ehdoista voi lukea Tekesin sivuilta.

TIETOA ALUEELTA

Keksinnön kehittäminen - Kaakkois-Suomi

Asiantuntija Toivo Venäläinen (Tekes) palvelee keksintöasioissa Kaakkois-Suomen alueella. Hän on tavattavissa ennakkoon sopien. Tehtävinä ovat mm. keksintöihin liittyvät arviointi- ja selvitystehtävät, suojaus-, rahoitus- ja muu neuvonta.

Yhteystiedot:
Toivo Venäläinen, p 0295 055 280, toivo.venalainen@tekes.fi


Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa