Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen; esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaamiseen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtimiseen ja vesihuollon toiminnan turvaamiseen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Uutisia

Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustuksen haku päättyy rakennerahastokauden 2014-2020 osalta 30.6.2020 (5.6.2020)

Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustuksella on edistetty pienten ja keskisuurten yritysten käynnistämistä, kasvua tai kehittämistä.
 

Suuri osa ravitsemisyrityksistä saa hyvitystä toiminnan rajoittamisesta ilman hakemusta - tukea työllistämiseen voi hakea 5. kesäkuuta alkaen (4.6.2020)

Ravitsemisyritykset voivat saada tukea työntekijän työllistämiseen toiminnan käynnistyessä uudelleen sekä hyvitystä toiminnan rajoittamisesta. Tuen ja hyvityksen maksamisesta vastaa ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus).

Valtakunnallinen leväkatsaus: Merialueilla paikoin sinilevää, järvillä ei juurikaan sinilevähavaintoja (4.6.2020)

Suomen ympäristökeskus SYKE on aloittanut kesän 2020 sinilevätiedotuksen tällä viikolla.

Lisää tiedotteita