Uutiset 2021

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Tule meille töihin! Haemme nyt neljää asiantuntijaa Pirkanmaan ELY-keskukseen

Haemme

  • Siltainsinööriä vastaamaan siltojemme ylläpidon suunnittelusta, toimenpiteiden hankinnasta ja korjaushankkeiden suunnitteluttamisesta. Hae viimeistään 13.10.2021.
     
  • Ylitarkastajaa hoitamaan jätehuollon tuottajavastuun valvontaa, ohjausta ja valtakunnallista tilastointia sähkö- ja elektroniikkaromualalla. Hae viimeistään 14.10.2021.
     
  • Ylitarkastajaa hoitamaan jätehuollon tuottajavastuun valvontaa, ohjausta ja valtakunnallista tilastointia etäkaupassa. Hae viimeistään 14.10.2021.
     
  • Ylitarkastajaa hoitamaan jätehuollon tuottajavastuun valvontaa, ohjausta ja valtakunnallista tilastointia akku- ja paristoalalla. Hae viimeistään 14.10.2021.

Pirkanmaan ELY-keskuksessa edistämme elinkeinoihin, liikenteeseen ja ympäristöön liittyviä valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä. Erityispiirteemme on Pirkanmaan ELY-keskukseen valtakunnallisesti keskitetyt toiminnot: Liikenteen ja ympäristöasioiden asiakaspalvelu, liikenteen luvat, jätehuollon tuottajavastuu sekä pilaantuneiden maa-alueiden tutkimus ja kunnostuksen koordinointi. Lisäksi myönnämme avustusta pientaloille öljylämmityksestä luopumiseksi.

Lue lisää