Uutiset

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Tule meille töihin! Haemme nyt neljää asiantuntijaa Pirkanmaan ELY-keskukseen

Haemme

  • Liikennejärjestelmäasiantuntijaa vastaamaan liikennejärjestelmän esisuunnittelusta, vaikutusten arvioinnista ja hankehallinnasta. Hae viimeistään 15.9.2021.
     
  • Joukkoliikenneasiantuntijaa huolehtimaan joukkoliikenteen suunnitteluun, hankintoihin ja sopimuksiin liittyvistä tehtävistä. Hae viimeistään 15.9.2021.
     
  • Paikkatietoasiantuntijaa vastaamaan tienpidon ja liikenteen paikkatietojen hallinnasta, hyödyntämisestä ja rekisterien päivittämisestä. Hae viimeistään 15.9.2021.
    ​​​​​
  • Alueidenkäytön ylitarkastajaa mielenkiintoisiin tehtäviin kaavoituksen ja rakentamisen pariin. Hyvä tiimi ja edut! Hae viimeistään 20.9.2021.

 

Pirkanmaan ELY-keskuksessa edistämme elinkeinoihin, liikenteeseen ja ympäristöön liittyviä valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä. Erityispiirteemme on Pirkanmaan ELY-keskukseen valtakunnallisesti keskitetyt toiminnot: Liikenteen ja ympäristöasioiden asiakaspalvelu, liikenteen luvat, jätehuollon tuottajavastuu sekä pilaantuneiden maa-alueiden tutkimus ja kunnostuksen koordinointi. Lisäksi myönnämme avustusta pientaloille öljylämmityksestä luopumiseksi.

Lue lisää www.ely-keskus.fi/meille-toihin