Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Yritysten tukeminen poikkeusoloissa vaatii poikkeuksellisia toimia - mihin ja miten paljon yritykset tukea ovat hakeneet?

Koronavirusepidemian vuoksi suuri määrä yrityksiä on taloudellisissa vaikeuksissa riippumatta omasta toiminnastaan. Maassamme vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen takia on otettu nopeasti käyttöön poikkeuksellisen paljon tukea yritysten toimintaan. Rahoitusta myöntävät muun muassa Business Finland ja ELY-keskukset.

Sekä Business Finlandin että ELY-keskuksen yrityksille suunnatuissa tuissa palvelulupaus on se, että mahdollisimman suuri osa yritysten kriteerien mukaisista hankkeista rahoitetaan ottaen huomioon rahoituksen vaikuttavuus ja yrityksen kokonaistilanne.

TEM julkisti perjantaina 17.4. laajan seurantatietopaketin yrityksistä, työmarkkinoista, TEM:n hallinnonalan palvelukyvystä ja toimintaympäristön muutoksista koronakriisissä. Nyt sitä täydennetään toimialakohtaisella yritystukitiedoilla. Näitä tietoja julkaistaan  jatkossa noin kahden viikon välein osana laajempaa tilannekuvaa.

Lue lisää: