Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Tietoisku: Yrittäjän työttömyysturvan hakeminen 21.4.2020       

Suomen Yrittäjät ja TEM, Kela sekä ELY-keskus järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun yrittäjän työttömyysturvan hakemisesta 21.4.2020 klo 9.30 - 11.00 etäkoulutuksena.

Tietoiskussa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Tietoiskuun kuuluu myös kysymyksiä & vastauksia -osio, jossa asiantuntijat vastaavat tietoiskun aikana esitettyihin kysymyksiin.

Puhujina ja asiantuntijoina Teija Hautere (Kela), Pirjo Pääkkönen (KEHA), Ari Sormunen (Uudenmaan ELY-keskus ja Riku Hurme (Uudenmaan ELY-keskus)

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.

Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.