Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Pirkanmaalle kolme uutta merkittävää Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaa hanketta (Pirkanmaa)

Teemoiltaan ja rahoitusmäärältään merkittävät hankkeet, Oppimiskylä, TYRSKY sekä Linja 20 saivat kukin myönteisen rahoituspäätöksen maanantaina 22.6.2020 Pirkanmaan maakunnan yhteistyöryhmän kokouksessa.

Oppimiskylä (Tampereen kaupunki ja TAMK) yhdistää osaamisen kehittämistä ja työllistymisen tukea Tampereen Hiedanrannassa.

Linja 20 (Tampereen kaupunkilähetys ry, Tamk ja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr) etsii palveluiden ulkopuolelle jääneitä nuoria sekä kehittää toimintatapoja heidän työ- ja toimintakykynsä parantamiseksi.

TYRSKY puolestaan on alueen toisen asteen ammatillisen koulutuksen sekä yrittäjäjärjestöjen yhteisponnistus, jonka tavoitteena on koulutuksesta valmistuvien ammattilaisten ja yritysten osaajatarpeiden parempi kohtaaminen mm. yrityksissä tapahtuvan oppimisen kehittämisen kautta. TYRSKY-kehittämistoimintaa lähdettiin rakentamaan Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Pirkanmaan liiton järjestämän tilaisuuden pohjalta lokakuussa 2019. Pirkanmaan liitto mahdollisti AIKO-rahoituksellaan hankkeen laajamittaisen yhteisvalmistelun ja valmistelua tukivat asiantuntijapanoksellaan myös Keski-Suomen ELY-keskus sekä SOKRA-koordinaatio.

Lisätiedot:

Pirkanmaan liitto, maakunnan yhteistyöryhmä