Navigointivalikko
Uutiset 2019

Yhdessä teemme tulevaisuuden - Kaakkois-Suomen verkostot koolla Ohjauksen ajankohtaispäivillä Kouvolassa 22.11.2019 (Kaakkois-Suomi)

Ihmiisä seisomassa kuvassa. Kuvatekstistä ilmenee keitä he ovat.
Verkostossa on voimaa! Vasemmalta oikealle: Team Finland-koordinaattori Juha Linden; Kaakkois-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö  Sami Teittinen; Aikuiskoulutuskeskus Taitaja, kehittämispäällikkö Ritva Kaikkonen; Kaakkois-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Yrjö Myllylä; Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, rehtori Leena Kaivola; Aikuiskoulutuskeskus Taitaja ja vararehtori, opinto-ohjaaja Jaakko Janhunen; Urheilupuiston koulu,Kouvola.

Kaakkois-Suomen innovatiiviset ja laaja-alaiset verkostot kohtasivat 22.11.2019 Aikuiskoulutuskeskus Taitajan tiloissa Kouvolassa.

Tilaisuuden painopisteiksi nousivat aito dialogisuus ja systemaattinen vuorovaikutuksellinen verkostoyhteistyö hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden mahdollistajana. Tavoitteena oli myös moniammatillisen verkostoyhteistyön vahvistaminen ja tiivistäminen, sekä ajankohtaisen tiedon jakaminen ja kannustaminen verkostoyhteistyöhön.

Tavoitteena oli varmistaa Kaakkois-Suomen laadukkaiden tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden tuottaminen verkostoyhteistyönä. Tätä tavoitetta tukivat aamupäivän monipuoliset ja ajankohtaiset luennot ohjauksen ja uraohjauksen maailmasta. Lopuksi päästiin kiinni konkretiaan vuorovaikutuksellisissa ja toiminnallisissa keidastyöpajoissa.

Mies seisoo  hymyillen ständin vieressä.
Rahoitusasiantuntija Timo Hakala, Hämeen ELY-keskus.
Timo on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen väelle vanha tuttu, sillä
hän työskenteli meillä vuosia asiantuntijana.

Kaksi miestä keskustelemassa keskenään.
Vararehtori, opinto-ohjaaja Jaakko Janhunen Urheilupuiston koulusta Kouvolasta vaihtoi kuulumisia ELY-keskuksen ennakointiasiantuntija Heikki Melolinnan kanssa.

Kaksi ihmistä keskutelemassa keskenään.
Asiantuntijat ehtivät vaihtaa kuulumisia ennen päivän virallisen ohjelman alkua. Ständeillä
esiteltiin ESR-osarahoitteisia ohjaushankkeita. Edessä keskustelemassa palvelupäällikkö Mirja Willberg, Parik-säätiö ja kehittämispäällikkö Esa Karhu, Laptuote-säätiö.

Kaakkois-Suomen ohjauksen ajankohtaispäivään osallistui 57 henkilöä: Kaakkois-Suomen TE-toimiston ja koulutus- ja palveluntuottajaverkoston ohjaus- ja uraohjaustyötä tekeviä henkilöitä ja johtoa sekä Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson elinikäisen oppimisen ja ohjauksen yhteistyöryhmien jäseniä/organisaatiota.

Verkostoyhteistyön tiivistämiseen osallistuivat: Kaakkois-Suomen elinikäisen oppimisen ja ohjauksen verkostot, Kaakkois-Suomen luovien alojen verkostot, yrittäjyysverkostot, ennakoinnin verkostot, maahanmuuttajatyön verkostot ja ESR-hankeverkostot.

                      Kuva auditoriossa istuvista ihmisistä.

                                      

 


- Teksti ja kuvat: Minna Niukkanen


Alueellista tietoa