Navigointivalikko
Uutiset 2019

Toiminta-avustus monikulttuurisille yhdistyksille ja maahanmuuttajayhdistyksille tapahtuman tai toiminnan järjestämiseksi (Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa)

 

Pohjanmaan Etnisten suhteiden neuvottelukunta myöntää ensimmäistä kertaa monikulttuurisille yhdistyksille ja maahanmuuttajayhdistyksille toiminta-avustusta tapahtuman tai toiminnan järjestämiseksi. Toiminta-avustusta myönnetään Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja/tai Etelä-Pohjanmaalla toimiville yhdistyksille. Toiminta-avustuksen hakuaika on 15.4.-5.5.2019.

Hakijana voivat olla rekisteröidyt yhteisöt, kuten yhdistykset, myös valtakunnallisten järjestöjen paikalliset yhteisöt/osastot. Kannustamme erityisesti pieniä yhdistyksiä hakemaan avustusta.

Toiminnan tulee keskittyä vähintään yhteen seuraavista teemoista:

  • maahanmuuttajien osallisuuden edistäminen
  • maahanmuuttajanaisten tasa-arvon vahvistaminen
  • monikulttuuristen nuorten tukeminen

Lisäksi vahvuudeksi katsotaan, jos toiminnan tavoitteena on edistää eri väestöryhmien välistä vuorovaikutusta. Tapahtuma tai toiminta pitää järjestää yhdessä toisen toimijan kanssa. Kyseinen yhteistyökumppani voi olla esimerkiksi kunta, toinen yhdistys tai järjestö, oppilaitos jne.

Tapahtuma tai toiminta pitää järjestää 1.12.2019 mennessä. Toiminta-avustusta myönnetään enintään 1000 € / yhdistys.

> Hakuilmoitus ml. hakulomakkeet, ohjeet (vieritä alas)


Alueellista tietoa