Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Maaseutuohjelman tuloksia Kaakkois-Suomessa 2007-2014 (Kaakkois-Suomen ELY-keskus)
 

                  

Kaakkois-Suomen maaseudun kehittämisohjelma oli tuloksellinen. Yhteiseen Hankeuutiset -tiedotuslehteen on koottu esimerkkejä päättyneen ohjelmakauden 2007-2013 EU:n maaseuturahaston hyödyntämisestä kaakkoissuomalaisen maaseudun kehittämisessä.

Uuden ohjelmakauden käynnistymisen kynnyksellä lehti nostaa esille kehittämistyötä, jota alueen maaseutuyrityksissä ja eri organisaatioissa on tehty. Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry, Länsi-Saimaan kehittämisyhdistys ry, Leader Sepra ja  Leader Pohjois-Kymen Kasvu ovat yhteistyössä toteuttaneet Kaakkois-Suomen Viestintähanketta, joka on vastannut tämän julkaisun kokoamisesta.  Tämä tiedotuslehti  sekä muuta tietoa maaseudun kehittämisestä löytyy myös Facebook-sivustoltamme:  www.facebook.com/Mahdollisuuksien maaseutu

Uusi maaseudun kehittämisohjelma käynnistyy

Euroopan komissio hyväksyi 12.12.2014 Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman vuosille 2014-2020. Parhaillaan viimeistellään tukijärjestelmään liittyviä asetuksia ja ohjelma käynnistyy vaiheittain alkuvuodesta 2015. Maaseutuviraston 17.12.2014 tiedotteen mukaan maaseudun yritys- ja hankehaut aukeavat huhtikuussa.

Maaseutuohjelmassa siirrytään sähköiseen asiointipalveluun Hyrrään. Hyrrä -verkkopalvelun kautta kulkevat  jatkossa tuki- ja maksuhakemukset. Hyrrä-käyttökoulutukset ja muut ohjelmaan liittyvät valmennukset ajoittuvat kevättalveen.

Lisätietoja: Asiantuntija Leena Hyrylä, p. 0295 029 047, leena.hyryla@ely-keskus.fi


Alueellista tietoa