Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

TWINKLE 2015 kutsuu kansainvälistymään! (Pirkanmaan ELY-keskus)

Täysin uudenlainen bisnestapahtuma TWINKLE 2015 haastaa yritykset ja kansainväliset osaajat luomaan uutta liiketoimintaa yhdessä. TWINKLE valloittaa Tampere-talon 7.-8.12.2015, jolloin sinne on tulossa noin 2 000 vierasta ja 40 huippupuhujaa Suomesta ja ulkomailta.

TWINKLEssä sinulla on loistava tilaisuus kohdata kansainvälisiä osaajia, jotka ovat valmiina avaamaan yrityksesi mahdollisuuksia ja haasteita tuoreesta näkökulmasta. Tämä on mahdollisuutesi nähdä miten yrityksesi voi hyödyntää kansainvälisten osaajien kykyjä ja verkostoja maailmalla yrityksesi kasvun, kansainvälistymisen ja innovaatioiden eteen. TWINKLEn työpajoissa keskiössä on maailmalla kovassa nosteessa oleva yhteiskehittäminen, jossa eri kulttuuri- ja osaamistaustoilta tulevat ihmiset luovat yhdessä ratkaisuja erilaisiin yritysten ja organisaatioiden haasteisiin.

Lisäksi TWINKLEssä on mukana ulkomaalaisia suurlähetystöjä, Team Finlandin alaisia toimijoita, korkeakouluja ja kauppakamareita, jotka haluavat edistää kansainvälisten osaajien ja yritysten kohtaamista. Tapahtuma on englanninkielinen.

Tapahtuman moderaattorina toimii Suomessa asuva kanadalaistaustainen juristi ja bisnesantropologi André Noël Chaker. Andrén lisäksi yli neljäkymmentä huippupuhujaa Suomesta ja maailmalta on vahvistanut tulonsa TWINKLEen. Puhujat osallistuvat puheenvuorojensa lisäksi työpajoihin ja paneelikeskusteluihin.
– Lähtökohtana on ollut, että TWINKLEn tähtipuhujat ovat yleisön saavutettavissa ja osallistuvat keskusteluihin ja toimintaan tapahtumassa. Puhujat ovat TWINKLEssä sydämellään mukana ja odotettavissa on erittäin inspiroivia ja silmiä avaavia keskusteluja, sanoo TWINKLEn seminaaritiimiä vetävä Decoark Oy:n toimitusjohtaja Gloria Züñiga.

Twinkle säihkyy kansainvälistä osaamista, mahdollisuuksia ja verkostoja – tule mukaan!

Lisätietoa TWINKLEstä:

  • Laura Lindeman, laura.lindeman(at)tredea.fi, puh. 040 820 1978
  • Marjukka Hourunranta, marjukka.hourunranta(at)tredea.fi, puh. 040 801 2687

Ohjelma ja liput: www.twinkletampere.fi

André Noël Chaker Twinklesta: https://www.youtube.com/watch?v=-dQRxr9jlaY

 


Alueellista tietoa