Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Valtakunnalliset tiesääpäivät Kouvolassa 3. - 4.6.2013 (Kaakkois-Suomen ELY-keskus)Valtakunnalliset tiesääpäivät kokosivat 3. - 4.6.2013 Kouvolaan yli 60 tiesääasiantuntijaa. Tiesääpäivillä tapasivat alan kehittäjät, palveluiden tuottajat ja käyttäjät. - Kaikki pyrkivät rakentamaan oman sektorinsa kautta entistä tehokkaampaa ja turvallisempaa liikennejärjestelmää, kertoi päivien järjestäjä, suunnittelupäällkkö Yrjö Pilli-Sihvola Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta.

Tiesääpäivät on tarkoitettu teiden talvihoitoon ja liikenteen hallintaan tiesääasioissa liittyville tahoille liikenne- ja viestintäministeriössä, Liikennevirastossa, ELY-keskuksissa, keli- ja liikennekeskuksissa, sääpalveluita tuottavissa yrityksissä, tiesäälaitteita toimittavissa ja huoltavissa yrityksissä sekä muille tiesäähän liittyville asiantuntijoille.
 

Tiesääpäivien aikana kuultiin lukuisia  asiantuntijaesitelmiä sekä keskusteltiin uusimmista tiesäähän liittyvistä kehittämisasioista, järjestelmistä, laitteistoista, ennustemalleista, sekä tutka- ja satellittituotteista. 

Esitelmät 3. - 4.6.2013:

 

 

 

 


Alueellista tietoa