Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Tuoteväylä-palvelu siirtyy Uudenmaan ELY-keskukselle 1.1.2014 alkaen

Keksintöjen valtakunnalliset kehittämis- ja edistämispalvelut siirtyvät Keksintösäätiöltä Uudenmaan ELY-keskukselle 1.1.2014 alkaen työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti. Jatkossa siis Uudenmaan ELY-keskus vastaa valtakunnallisesti Keksintösäätiön kehittämän Tuoteväylä-palvelun johtamisesta. Siirron myötä palveluun tulee joitakin muutoksia. 

Tuoteväylä-palvelun asiantuntijat neuvovat edelleen keksintöihin liittyvissä asioissa, arvioivat yksityishenkilöiden ja mikroyritysten keksintöjä ja innovatiivisia ideoita ja auttavat kehittämään niistä liiketoimintaa. Tavoitteena on löytää ja tunnistaa lupaavat ideat ja keksinnöt, joilla nähdään olevan riittävä markkinapotentiaali sekä mahdollisuuksia kasvuun ja kansainväliseen liiketoimintaan, ja auttaa kaupallistamaan ne nopeasti.

Tuoteväylä-palvelu säilyy kaksivaiheisena; siihen kuuluvat alueellinen ensiarviointi ja valtakunnallinen kehittämisvaihe. Palvelun sisältö vaihtelee sen mukaan, onko asiakas yksityishenkilö vai yritys. Tuoteväylä-palvelu on jatkossakin luottamuksellista.

Lue lisää:


Alueellista tietoa