Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Tästä se nyt sitten lähti! (Pirkanmaan ELY-keskus)

Marraskuun lopulla ilmassa oli suurta työmaajuhlan tuntua, kun Rantatunnelin alkupaukku pamahti ilmoille rakentamisurakan käynnistämisjuhlassa Näsinkallion työmaatukikohdassa.

Vasemmalta: Panostaja Raimo Ylinen, konsernijohtaja Kari Kankaala, allianssin johtoryhmän edustaja Risto Kupila ja Näsinkallion työmaan päällikkö Kari Himanen ovat tyytyväisiä onnistuneen alkupaukun jälkeen. Tunnelityöt voivat nyt alkaa.

Työmaan käynnistävää alkupaukkua oli saapunut seuraamaan Näsinkallion lähialueiden asukkaita ja yrittäjiä. Avajaispuheessaan Tampereen kaupungin konsernijohtaja Kari Kankaala sanoi Rantatunnelin olevan kaupungin kannalta ennen muuta maankäyttöratkaisu, toiseksi liikenneratkaisu ja kolmanneksi suuri työmaa, jota kaupunki juuri tällaisena aikana kipeästi kaipaa.

Allianssin edustajana puheenvuoron käyttänyt Risto Kupila sanoi ymmärtävänsä, jos lähiseudun asukkaat tuntevat huolta asuinrakennustensa puolesta, mutta heitä varmaan huojentaa tieto rakentajien tähänastisesta louhintakokemuksesta: Kolmekymmentä miljoonaa kuutiota on jo louhittu ja nyt alkavalla työmaalla louhitaan vielä kuusi ja puoli miljoonaa kuutiota lisää. 

– On ilo ja kunnia toivottaa teidät kaikki tänne tervetulleiksi. Tämä on mielenkiintoinen työmaa ja on hienoa, että pääsimme tänne töihin. Ja tästä se nyt sitten lähtee, iloitsi allianssin puolesta juhlaväen tervetulleeksi toivottanut Risto Kupila.


Alueellista tietoa