Navigointivalikko

Alueellista tietoa

  

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Uudenlainen verkkokoulutus antaa yleiskuvan maahanmuutosta ja kotoutumisesta (Uusimaa)

Uudenmaan ELY-keskuksen valtakunnallinen Kotona Suomessa -hanke julkaisee keskiviikkona 19.8. kello 13 pidettävässä webinaarissa Opi kotoutumisesta -verkkokoulutuksen. Uudenlainen koulutus antaa yleiskuvan maahanmuutosta ja kotoutumisesta Suomessa. Kyseessä on organisaatiosta riippumaton perehdytyskoulutus kaikille näiden aihepiirien pariin uusina työntekijöinä tuleville henkilöille esimerkiksi TE-toimistoissa, kunnissa, järjestöissä tai oppilaitoksissa.

Koulutus on hyödyllinen myös muille aiheesta kiinnostuneille. Verkkokoulutuksen suorittanut henkilö ymmärtää, mistä kotoutumisessa on kyse, ja tuntee esimerkiksi eri toimijoiden roolit kotoutumisen edistämisessä.

Opi kotoutumisesta -koulutus koostuu teksteistä, videoista, linkeistä lisämateriaaleihin sekä tehtävistä. Siihen sisältyy myös lopputesti, jonka läpäissyt voi tulostaa itselleen todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Koulutuksen voi suorittaa kerralla tai pienemmissä osissa. Suorittamiseen kuluu kaikkiaan noin yksi työpäivä.

Opi kotoutumisesta -koulutus on julkaisun jälkeen vapaasti käytettävissä suomeksi ja ruotsiksi osoitteessa www.opikotoutumisesta.fi.

Opi kotoutumisesta -verkkokoulutuksesta kertova webinaari pidetään 19.8. klo 13 - 13.30.     .

Lisätietoja

Projektipäällikkö Ilona Korhonen ilona.korhonen(at)ely-keskus.fi, 0295 020 972
Kotona Suomessa - hanke (ESR)

Aluekoordinaattiori Tanja Tammimies tanja.tammimies(at)ely-keskus.fi,  0295 020 959
Kotona Suomessa -hanke (ESR)