Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Ensi viikolla tehdään päällystystöitä yötöinä valtatiellä 2 Nakkilan ja Ulvilan välillä sekä Turun kehätiellä Kuninkojan ja Runosmäen rampeilla (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Päällystystyöt alkavat Nakkilan ja Ulvilan välillä Nakkilan päästä maanantai-iltana 10.6. klo 17.00. Tietä päällystetään n. 7,0 kilometrin matkalla Ruskila-Haistila ohituskaistojen kohdalla sekä Haistilan ja Ulvilan välillä. Työ kestää runsaan viikon.

Päällystystöitä tehdään ensi viikolla myös Turun kehätiellä (kt 40) Kuninkojan ja Runosmäen rampeilla, jolloin ramppeja joudutaan osittain sulkemaan. Työt alkavat maanantai-iltana klo 18.00 ja kestävät kolme yötä. Lisäksi päällystystöitä tehdään maantiellä 110 Salossa Halikonjoen sillan kohdalla. Työt alkavat maanantai-iltana klo 18 ja kestävät kolme yötä.

Kaikki edellä mainitut kohteet toteutetaan yötyönä klo 18-06 välisenä aikana suuren liikennemäärän vuoksi. Tiet ovat kaikilla päällystettävillä kohteilla ramppeja lukuun ottamatta kaksikaistaisia ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta:

https://vayla.fi/satakunnassa-rakenteilla/paallystystyot

https://vayla.fi/varsinais-suomessa-rakenteilla/paallystystyot

Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

 


Alueellista tietoa