Nyheter 2021

Regional information

Nyheter 2020

Tule projektipäälliköksi liikennejärjestelmäyksikköön - Vakituiseksi valtiolle! (Keski-Suomi)

Keski-Suomen ELY-keskuksen liikennejärjestelmäyksikköön haetaan projektipäällikköä vakituiseen virkaan. Tarkempia tietoja ja hakuohjeet näet täältä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=32-428-2021

Meillä työskentelee jo nyt loistavia projektipäälliköitä. Lue Soilin ja Jarmon tarina siitä, miksi juuri sinun kannattaa hakea Keski-Suomen ELY-keskukseen töihin!

Soili Katko ja Jarmo Toikka Teams-kuvassa.
​​​​​​​Projektipäälliköt Soili Katko ja Jarmo Toikka Keski-Suomen ELY-keskuksesta. Ajan mukaisesti Teams-palaverissa.

– Itse tulin taloon puolitoistavuotta sitten. Aikaisempaa kokemusta ei liikennejärjestelmäsuunnittelusta ollut, mutta yhteistyökyvyllä ja kokonaisuuksien hahmottamisella pärjää pitkälle. Lisäksi pitää olla kiinnostunut aiheesta ja kyettävä ottamaan asioista selvää, Jarmo sanoo.

– Niin se on. Työn tähtihetkiä on ne, kun suunnitelma on jalostunut hyväksi ja kustannustehokkaaksi, pidempään talossa ollut Soili jatkaa.

Liikennejärjestelmäyksikön projektipäällikön tehtäviin kuuluvat esi-, yleis- ja tiesuunnitelmien tilaajan tehtävät. Suomeksi sanottuna työ on yhteydenpitoa konsultteihin, sidosryhmiin ja maanomistajiin, taustaselvittelyä ja ohjeiden tulkintaa. Kokouksiakin on. Sähköposti ja puhelin tulevat varmasti tutuiksi. Homma on verraten itsenäistä ja luovuuttakin saa käyttää.

– Aina neuvotaan, kun jotain kysyy. On ollut tosi kiva tehdä töitä tämän työporukan kanssa. On hyvä oppia hahmottamaan kunkin asian paras asiantuntija talossa, mutta tekemällä näitä töitä oppii parhaiten, Jarmo vinkkaa.

Rikkaus on sekin, että projektipäällikkönä pärjää erilaisilla koulutustaustoilla. Soilin tausta on ympäristötekniikan puolella, Jarmo on opiskellut puolestaan maanmittaustekniikkaa.

Sanokaapa rehellisesti, millaiseen työporukkaan valittu tulee sijoittumaan?

– Hyväksymiskokeet on tietenkin, siinä pitää näyttää kyntensä. Minullakin se prosessi on vielä kesken…ei vaan, huumorikin kukoistaa ja täällä homma on avointa. Kukaan ei pidä omista töistään mustasukkaisesti kiinni vaan autetaan toisiamme, Jarmo kertoo.

Työnantajana valtio kannustaa itsensä kehittämiseen. Ajan myötä on melko helppoa kokeilla myös organisaation muita työtehtäviä, jos halua riittää. 

– Eikä työ ole ihan heti loppumassa, Soili ja Jarmo vakuuttavat.

Muista jättää hakemuksesi 17.5.2021 mennessä! Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

 

​​​​​​​