Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Metsä- ja luontoalan yrityksiä haetaan kasvupolulle (Pirkanmaa)

Kasvuhakuiset yritykset voivat syksyn aikana hakea mukaan Kasvu Open -yrityskilpailun Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolulle. Hakuaika kilpailuun on 4.9.–10.12.2017. Kasvupolulle valitaan 15 yritystä, joista parhaat etenevät valtakunnalliseen kilpailuun. Suomen metsäkeskus on yksi Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolun kumppaneista.

Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolulle etsitään mukaan edistyksellisiä ja kasvua tavoittelevia yrityksiä, joiden liiketoiminta perustuu metsiin ja luontoon. Kasvu Open -yrityskilpailun kasvupolulle voivat hakea perinteiset metsätalous- ja puunjalostusyritykset, metsäalan palveluita tai sovelluksia tuottavat yritykset ja esimerkiksi luonnontuotteita ja luontomatkailua tarjoavat yritykset.
 
Kasvupolulle valitaan hakuajan päätyttyä 15 kiinnostavinta metsä- ja luontoalan yritystä, jotka saavat maksutonta valmennusta liike-elämän parhailta asiantuntijoilta ensi vuoden tammi-maaliskuussa. Kaikki Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolulle hakeneet yritykset pääsevät mukaan maksuttomaan Kasvupaja-päivään, jossa voi myös saada vinkkejä ja vauhtia oman liiketoiminnan laajentamiseen.

- Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä testaamaan omia kehittämisajatuksia huippuasiantuntijoiden kanssa. Kasvupolulla oleellisinta ei ole kilpailu, vaan ennen kaikkea kokemukset, ajatukset ja uudet kontaktit, joita matkaan tarttuu ihan varmasti, sanoo yritysten ja yhteisöjen palvelupäällikkö Sanna Kasurinen Suomen metsäkeskuksesta.

Kasvupolulta vauhtia liiketoimintaan

Yritykset voivat hakea Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolulle täyttämällä hakulomakkeen kasvupolun verkkosivuilla. Hakulomakkeella kerrotaan omasta liikeideasta, kasvusuunnitelmasta ja siitä, mihin yritys erityisesti tarvitsee tukea. Hakemukseen voi liittää myös lyhyen videoidun myyntipuheen.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysvalmennusohjelma, joka edistää vuosittain satojen yritysten kasvua. Kasvu Open -yrityskilpailussa on mukana eri toimialojen ja alueiden kasvupolkuja, eli kasvuohjelmia. Lupaavimmat yritykset etenevät kasvupoluilta valtakunnalliseen loppukilpailuun.

Suomen metsäkeskus on Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolun kumppanina yhdessä METO Metsäalan yrittäjien ja Suomen luontoyrittäjyysverkoston kanssa.

Tutustu Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolkuun sekä hakuohjeisiin kasvupolun sivuilla.

Lisätietoja:
Sanna Kasurinen
yritysten ja yhteisöjen palvelupäällikkö
Suomen metsäkeskus
p. 040 674 3098
sanna.kasurinen(at)metsakeskus.fi


Regional information