Navigeringsmeny
Uutiset 2016 sv

Nyheter 2016

Nyheter 2016

Projektitoiminnan F.E.C. käyntiin syksyllä 2016 (Satakunta)

AaltoPro (Aalto University Professional Development) on käynnistämässä tulevana syksynä korkeasti koulutetuille työnhakijoille Projektitoiminta F.E.C. –koulutusohjelman Satakunnassa. Ohjelma alkaa 31.10.2016 ja päättyy 27.4.2017.

F.E.C. on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tuotemerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutuksena täydennyskoulutusta yhteistyössä koulutusorganisaatioiden ja yritysten kanssa. Koulutus on suunnattu korkeasti koulutetuille/asiantuntijatehtävissä olleille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille edellytyksenä ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu tutkinto.

F.E.C. -koulutusohjelma on kestoltaan 120 päivää sisältäen 25 päivää täydennyskoulutusta ja 95 päivää työssäoppimista yrityksessä. Ohjelman aikana osallistuja kehittää osaamistaan projektinhallinnan menetelmissä ja tarjoaa työpanoksensa yritykselle. Tavoitteena on työhön sijoittuminen työssäoppimisyritykseen F.E.C. –ohjelman jälkeen. Yritys maksaa osallistumisesta 1 300 euroa/ kk + alv.

Koulutuksen toteuttaja AaltoPro hankkii työssäoppimisyritykset ja sovittaa yhteen eri osapuolten tarpeet eli ns. mätsää opiskelijat yrityksiin. TE-toimisto hyväksyy koulutukseen valinnat. Koulutus suunnitellaan hakija- ja yrityslähtöisesti. Kouluttajan puolelta opiskelijan työskentelyä yrityksessä ohjaa tutor. Yritys nimeää osallistujalle mentorin, jonka tehtävänä on edistää osallistujan sijoittumista yritykseen.

Koulutukseen haetaan TE-hallinnon internetsivuilla www.te-palvelut.fi  olevalla sähköisellä hakulomakkeella ja haku päättyy 16.9.2016.

Yhteyshenkilö TE-toimistossa on:

  • asiantuntija Outi Kontas outi.kontas(at)te-toimisto.fi, 0295 045 071

Kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä AaltoProhon, jossa yhteyshenkilöt ovat:

  • Heikki Valtonen heikki.valtonen(at)aaltoee.fi, 050 584 1965
  • Kimmo Rissanen kimmo.rissanen(at)aaltoee.fi, 050 306 3706

Regional information