Navigeringsmeny
Uutiset 2015

Nyheter 2015

Nyheter

Maaseutuohjelman lanseerauskampanja kehottaa päivittämään maaseutua (Etelä-Savon ELY-keskus)

Päivitä maaseutusi.

Siinä viesti, jota on kesäkuusta alkaen kuulunut niin radiossa, sosiaalisessa mediassa kuin toreilla ja tapahtumissakin. Elo-syyskuun vaihteessa sama sanoma näkyy myös televisiossa usealla eri kanavalla. Päivitä maaseutusi -kampanja jatkuu vuoden loppuun saakka.

Päivitä maaseutusi -viestin takana on ajatus, että jos maaseutu tuo mieleesi vain heinäseipäitä, sinun on aika päivittää käsityksesi. Samalla halutaan myös painottaa, että voit itse päivittää omaa maaseutuasi – hyville ideoille on tarjolla rahoitusta.

Maaseutuohjelman lanseerauskampanjan tavoitteena on tarjota tietoa maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista sekä siitä, millainen nykyajan maaseutu on ja mitä maaseutuohjelmilla on saatu aikaan. Kohderyhmänä ovat siis tuenhakijoiden lisäksi myös kaikki kansalaiset. Kampanjan kautta halutaan painottaa, että Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma on koko Suomen kehittämisohjelma ja maaseutu on koko Suomen voimavara.

Lanseerauskampaan pääset parhaiten tutustumaan menemällä verkkosivulle www.päivitämaaseutusi.fi. Sivuilta löytyy muun muassa ideoita maaseudun päivittämiseen, asutko maalla -postinumerohaku sekä yllättäviäkin faktoja suomalaisesta maaseudusta ja maaseutuohjelmien tuloksista.

Syksyllä Päivitä maaseutusi -kampanja näkyy paitsi eri medioissa myös eri puolilla Suomea järjestettävissä tilaisuuksissa ja messuilla, kuten KoneAgriassa Tampereella lokakuussa sekä Elma-messuilla Helsingissä marraskuussa.

Kuvaa yllättävää maaseutua ja voita Jopo!

Millainen on sinun maaseutusi? Onko se "muuuuta" vai jotain ihan muuta?

Maaseutua on monenlaista ja maaseutu on monimuotoista. Maaseutuohjelman lanseerauskampanjaan liittyy myös kuvakilpailu, johon toivotaan kuvia siitä, millaista on sinun päivitetty maaseutusi.

Oivalla tuore, ehkä yllättäväkin näkökulma maaseutuun, ota siitä kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa tunnisteella #päivitämaaseutusi, niin voit voittaa Jopon. Kuvakilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan joko avoimesti Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa Maaseutu – tilaa elämälle -sivulla.

Kuvakilpailuun on tullut jo satoja kuvia, niitä näet myös päivitämaaseutusi.fi-verkkosivuilla. Kilpailu päättyy 30.9.2015.

Lisätietoja:


Regional information