Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Kysely: Mahdollisuuksia rajan läheisyydestä! (Kaakkois-Suomen ELY-keskus)  
 

Lappeenrannassa, Loma- ja kokoushotelli Marjolassa järjestetään 19. -21.11.2013 innovaatioleiri. Kaakkois-Suomen innovaatioleirin käytännön järjestelyistä vastaavat Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja neljä kaakkoissuomalaista Leader-toimintaryhmää.

Venäjän, erityisesti Pietarin, läheisyyden vaikutus on Kaakkois-Suomessa muuta maata tuntuvasti merkittävämpi. Alueemme sijaintietu kannattaa hyödyntää kaikessa kehittämisessä. Innovaatioleirin tavoitteena on ideoida uusia, kysyntälähtöisiä tuotteita ja palveluja sekä laatia askelmerkit toimenpiteiden käynnistämiseksi. Leirillä selvitetään ratkaisumalleja Venäjän rajan tuomiin mahdollisuuksiin ja sen alueellisiin vaikutuksiin erityisesti elintarvikesektorin, matkailun ja hyvinvoinnin aloilla. Aihetta lähestytään maaseudun näkökulmasta.

Tämän kyselyn tarkoituksena on auttaa aiheen rajaamisessa ja Kaakkois-Suomen kannalta tärkeimpien teemojen löytämisessä leirille.  Kyselyn pohjalta valitaan parhaat teemat, joita jalostetaan leirin aikana konkreettisiksi toimenpiteiksi, tuotteiksi ja palveluiksi.

Kyselyyn vastaamisen voitte aloittaa klikkaamalla linkkiä tai kopioimalla linkin internet-selaimen osoiteriville. Linkki ei ole henkilökohtainen. Vastausaikaa on perjantaihin 11.10.2013 asti. Vastaaminen vie arviolta 10 minuuttia.

Vastanneiden kesken arvotaan jotakin kivaa. Kyselyyn liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan toteuttajatahoon: Valtteri Laasonen p.+358 50 533 0604,  valtteri.laasonen@mdi.fi.

Leirikonseptiin ja muihin alueellisiin innovaatioleireihin ja niiden tuloksiin voi käydä tutustumassa tästä linkistä >>

Tästä kyselyyn: http://player.myzef.com/mdi/ajax/?q=175-bdbe72d6

Ilmoittaudu mukaan leirille inspiroitumaan kyselyn kautta tai suoraan osoitteeseen terttu.kivinen@lappeenranta.fi

Suuri kiitos, kun käytät hetken aikaasi ja vastaat kyselyyn. Tervetuloa mukaan innostavaan leirityöskentelyyn!


Regional information