Navigeringsmeny

Pressmeddelanden 2020

I arkivet för pressmeddelanden hittar du pressmeddelandena som är publicerade före 23.9.2020.  Nyare pressmeddelanden hittar du i nyhetsrummet (sttinfo.fi).

Riksomfattande NTM-centralernas nyhetsrum (sttinfo.fi)

Regional information

Pressmeddelanden till 23.9.2020

Pressmeddelanden 2020 (till 23.9.2020)

Ensi viikolla tehdään päällystystöitä mm. E18 moottoritiellä Märyn ja Isokylän välillä ja valtatiellä 9 Loimaan ja Suokulman välillä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Maanantaina alkavat päällystystyöt E18 moottoritiellä Märyn ja Isokylän välillä. Tie on päällystettävällä kohteella nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään vain toisella ajoradalla ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystyöt tehdään päivä- ja ilta-aikaan ja kestää kaksi päivää. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Muita päällystyskohteita ensi viikolla:

  • vt 9 Loimaa-Suokulma
  • mt 210 Hinnerjoki-Lappi
  • mt 224 Halikon päässä
  • mt 1823 Ylönkylä-Förby
  • mt 2272 Panelia-Saarenmaa
  • mt 12904 Ulvilan vanhakylä

Näillä muilla kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Päällystystöistä tiedotetaan pääasiassa twitterissä @VarsinaisELY ja vain vilkkaimmista kohteista laaditaan erilliset tiedotteet.

Lisää tietoa kesän 2020 päällystystöistä löytyy verkkosivuilta:

Varsinais-Suomi

Satakunta