Tarjouspyynnöt ja haut - SVE

Anbudsförfrågningar och projektutlysningar

Samtliga anbudsförfaranden finns i anbudstjänsten Hanki. Dessutom publiceras anbudsförfaranden som överstiger de nationella tröskelvärdena (upphandlingslagen 25§) i HILMA.

De anbudsförfrågningar och projektutlysningar som är öppna på de olika NTM-centralernas områden fås genom att välja önskat området under rubriken Regional information.

Regional information

Projektutlysningar

Projektutlysningar
null Euroopan sosiaalirahaston haku Länsi-Suomen alueella 16.6. - 1.10.2020
Datum 16.6.2020
Datum 1.10.2020
Innehåll

Pirkanmaalla kaikki ESR:n toimintalinjat ja erityistavoitteet ovat haussa mukana. Arvostamme hanke-esityksissä erityisesti laajaa yhteistyötä, konkretiaa sekä osaamisen ennakkoluulotonta yhdistelyä.

Koronapandemia on tuonut esiin myös uusia kehittämistarpeita – toivomme yritysten vahvistumista, työllisyyttä, koulutuksen osuvuutta ja sujuvuutta sekä paikallis- ja aluetaloutta tukevaa monipuolista ideointia ja ratkaisuesityksiä. Ilmastonmuutos edellyttää resurssiviisautta ja toimintatapojen sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämistä.

Hankkeet voivat edelleen olla nopeita kokeiluja tai monivuotisia kehittämishankkeita, toteuttamisaikaa on kansallisen ohjeistuksen mukaan elokuulle 2023. Nyt avautuvan haun osalta hakuaika päättyy lokakuun alussa.

Koronapandemian vuoksi hankevalmistelijoiden yhteistä sparraustilaisuutta ei poikkeuksellisesti järjestetä, vaan kannustetaan ottamaan omassa hankevalmistelussa askarruttavissa kysymyksissä yhteyttä Keski-Suomen ELY-keskuksen asiantuntijoihin. Näiden yhteystiedot löytyvät alla olevan linkin kautta ohjelma-asiakirjasta. 

Katso hakuohje rakennerahastot.fi-sivustolla

Regionala länkar