Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Yritysten kehittämispalveluiden hakeminen ja asiointi uudistui (Kaakkois-Suomi)


Yritysten kehittämispalveluissa siirrytään uuteen digitaaliseen aikakauteen. Uudet menettelytavat toteutetaan sähköisen aluehallinnon asiointipalvelun avulla.

Analyysi- ja konsultointihakemukset siirtyivät 11.5.2017 haettaviksi uudessa aluehallinnon asiointipalvelussa.

Uudessa aluehallinnon asiointipalvelussa tehtyihin hakemuksiin tehtävät asioinnit siirtyvät samanaikaisesti sekä asiakkaan että palveluntarjoajan osalta täysin asiointipalvelussa tehtäväksi.  

Tässä yhteydessä palveluntuottajien ja ELY-keskusten välinen uudenlainen sähköinen tietojen vaihto asiointipalvelussa korvaa nykymenettelyn; enää ei toimiteta sähköpostitse tai kirjeitse esimerkiksi toteutussuunnitelmia, päätöksiä, tilauksia, raportteja eikä muitakaan asiakirjoja. Nämä asiointipalveluun saapuvat tai siellä laadittavat asiakirjat tallentuvat sekä asiakkaan että palveluntarjoajan työpöydälle.  

Palvelualustan kautta tapahtuva asiointi parantaa tietoturvallisuutta ja mahdollistaa tiedon jakamisen asiakkaan, palveluntuottajan ja viranomaisen kesken.  

Palveluun voi tutustua osoitteessa www.yritystenkehittamispalvelut.fi.

Hakemuksen jättäminen tapahtuu mobiilivarmenteen, pankkitunnuksien tai varmennekortin avulla.  

Asiakkaat ovat kokeneet palvelut hyödyllisiksi. Asiakaskokemuksia on koottu ELY-keskuksen www-sivuille ja niihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Lisätietoja:


Regional information