Navigeringsmeny

Regional information

Yrityspalvelukeskus kokoaa yrityspalvelut yhteen (Etelä-Pohjanmaa)

Yrityspalvelut on koottu vuoden 2020 alusta yrityspalvelukeskukseen Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukseen. Siellä toimivat Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston, Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Business Finlandin yritys- ja rahoitusasiantuntijat.

Tavoitteena on luoda selkeämpi yrityspalvelujen kokonaisuus ja helpottaa yrityksiä löytämään tilanteeseensa sopiva yksilöllinen palvelu yhdellä yhteydenotolla, olipa kyseessä yrityksen toiminnan käynnistäminen, liiketoiminnan kehittäminen, kansainvälistyminen, investoinnit, rekrytoinnit tai henkilöstön kehittäminen.  

Yhteistyöllä etsitään ratkaisuja yritysten haasteisiin ja kasvun pullonkauloihin. Tavoitteena on myös, että entistä useampi toimintaansa uudistava, kasvava ja kansainvälistyvä yritys hyödyntäisi tarjolla olevia monipuolisia palvelu- ja rahoitusmahdollisuuksia. Yrityksen ei tarvitse jäädä yksin asiansa kanssa, sillä yrityspalvelukeskuksen henkilökunta on tukena monipuolisten verkostojensa voimalla.

 

Kuva: Asiantuntijat yhteiskuvassa yrityspalvelukeskuksen ensimmäisen kokouksen jälkeen.
Ylhäältä vasemmalta Reijo Kivimäki, Juha Koski, Hikka Huhtamäki, Ismo Kuhalampi, Riikka Ylikangas, Johanna Olsson, Leena Tuohimaa-Kari, Kari Rintala, Elina Nurmela, Jari Aaltonen, Heikki Hurrila
Keskeltä vasemmalta Leena Foudila, Tuija Nikkari, Anu Havuluoto, Seppo Lätti, Jarmo Nurmela, Eija Hahtokari, Marja-Elina Kivisaari
Edessä istumassa Matti Keltamäki ja Kari Välimäki

Haluaisitko tulla työskentelemään kansamme?

Tarvitsemme vahvistusta uuden tyyppisen asiantuntijaorganisaation käynnistämiseen ja johtamiseen, näkemystä eteläpohjalaisten yritysten kehittämisestä ja kokemusta verkostojen rakentamisesta. Alla olevasta yrityspalvelupäällikön hakuilmoituksesta löytyy tarkemmat tiedot.

Yrityspalvelupäällikkö hakuilmoitus (valtiolle.fi)

Eteläpohjalaisen yrityksen parhaaksi,
ELY-keskuksen ja TE-toimiston yrityspalvelut-esite (www.ely-keskus.fi)

Lisätiedot
Mika Soininen, ylijohtaja, p. 0295 027403
Jari Aaltonen,  yksikön päällikkö, p. 0295 027541
 

 

 

Pressmeddelanden till 23.9.2020

Pressmeddelanden 2020 (till 23.9.2020)