Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Ympäristönsuojelun neuvottelupäivät Rovaniemellä (Lapin ELY-keskus)

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus järjestää ympäristönsuojelun neuvottelupäivät 19.-20.3.2013 Rovaniemellä Ravintola Oppipojassa (Korkalonkatu 33).

Neuvottelupäivät on tarkoitettu kuntien ympäristönsuojelusihteereille ja ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä vastaaville lautakunnille. Myös muut asiasta kiinnostuneet viranhaltijat ja luottamushenkilöt ovat tervetulleita neuvottelupäiville.

Päivien aikana käydään läpi ajankohtaisia ympäristönsuojeluun liittyviä kysymyksiä. Ensimmäisen päivän teemana ovat mm. ympäristönsuojelulain uudistaminen ja uuden jätelain toimeenpanoon liittyvät kysymykset. Toisen päivän aiheina ovat ympäristönsuojelun valvonta ja valvontaviranomaisten yhteistyö sekä ajankohtaiset ympäristönsuojeluun liittyvät asiat Lapissa.

Neuvottelupäivien osanottomaksu on 100 € / 2 pv ja 50 € / 1 pv (+ alv 24 %). Osanottomaksu laskutetaan jälkikäteen. Ruokailu- ja majoituskuluista osanottajat huolehtivat itse.

Sitovat ilmoittautumiset neuvottelupäiville pyydetään lähettämään Lapin ELY-keskukseen 11.3.2013 mennessä Maarit Kaikkoselle sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi.

Osanottajat huolehtivat itse majoitusvarauksistaan. Kiintiövaraus on tehty City hotellista (Pekankatu 9), nimellä "Kuntien YS-päivät 19.-20.3.2013". Varaus on voimassa 11.3.2013  asti. Varaukset tehdään joko sähköpostitse osoitteeseen hotel@cityhotel.fi tai jaana.laaksonen@cityhotel.fi tai numeroon 016 3300 111. Varausta tehdessänne muistakaa ilmoittaa myyntipalveluun laskutusosoitteenne. Majoituksen hinnat ovat 89 €/yö 1 hh huone sekä 102 €/yö 2 hh huone. Hintaan sisältyy majoitus, iltasauna (naiset klo 17-19, miehet klo 19-21) sekä runsas buffetaamiainen. Tiedoksi, että City hotellin takana (hotellin ja parkkitalon välissä) on kymmenkunta ilmaista parkkipaikkaa.

Tervetuloa !

Ympäristönsuojeluyksikön päällikkö Tiina Kämäräinen


Regional information