Navigeringsmeny
Uutiset 2017

Nyheter 2017

Nyheter 2017

Yhteistyökumppanihaku Venäjältä kulttuurin ja taiteen hankkeisiin on alkanut (Kaakkois-Suomi)

Haluaisitko tehdä kulttuurimatkailuhanketta venäläisten kanssa? Vai osallistua kansanmusiikkifestivaaleille Karjalassa? Löytyykö Venäjältä kiehtovia museokokoelmia? Kehitä oma ideasi 28.2.2018 mennessä ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön. 

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla on mahdollista löytää sopiva yhteistyökumppani taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania voivat etsiä foorumin kautta erilaiset organisaatiot, yhteisöt ja yksittäiset toimijat. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi – kohtaamis- ja verkostoitumispaikka

Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat selviävät touko–kesäkuun aikana. Kultuurifoorumin piiriin voi tuoda myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa.

XIX Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi -tapahtuma järjestetään Savonlinnassa 28.–29.9.2018. Tapahtumassa voi neuvotella venäläisen yhteistyökumppanin kanssa tulkin avustuksella. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua seminaareihin ja tapaamisiin, verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä saada hanke- ja rahoitusneuvontaa.

Foorumitoiminta käynnistyi vuonna 2000 ja kuluneiden vuosien aikana foorumin kautta on löydetty kumppanit yli 1300 yhteistyöideaan. Kulttuurifoorumi järjestettiin edellisen kerran syksyllä 2017 Pietarissa.

Kulttuurifoorumin pääjärjestäjä on Suomi-Venäjä-Seura yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa.

Lisätietoja:

www.kultforum.org

Tiedote (pdf.)

Suomi-Venäjä-Seura, projektipäällikkö Olga Kauppinen
olga.kauppinen(at)venajaseura.com,  puh. 045 7732 4445

Kaakkois-Suomen ELY-keskus, kehittämispäällikkö Ritva Kaikkonen
ritva.kaikkonen(at)ely-keskus.fi, p. 0295 029 051


Regional information