Navigeringsmeny
Nyheter 2013

Nyheter 2013

Nyheter

Vuoden uusmaalainen yritys -ehdokkaita etsitään (Uudenmaan ELY-keskus)

Uudenmaan liitto etsii yrittäjiä mittelemään Vuoden uusmaalainen yritys 2013 -tunnustuksesta. Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä itse voi tarjoutua ehdolle. Ehdotuksia otetaan vastaan 13.9.2013 asti. 

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus sekä alueen yrittäjäjärjestöt ja kauppakamari. 

Raati painottaa valinnassaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta seudun työllisyyteen ja tuote- ja palvelutarjontaan. Ansioiksi lasketaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön edistämisessä. 

- Haluamme nostaa alueemme yritysten parhaimmiston esille ja samalla kannustaa yrittäjyyteen. Yrittäjyydellä on Uudellamaalla ratkaiseva merkitys kilpailukyvylle, talouskasvulle ja työllisyydelle, muistuttaa elinkeinopäällikkö Ilmi Tikkanen Uudenmaan liitosta. 

 

Jaossa kaksi palkintoa 

Vuoden uusmaalainen yritys -palkintoja jaetaan kaksi: toinen tuotannolliselle ja toinen kaupan tai palvelualan yritykselle. 

Valinnoilla on jo 20 vuoden perinteet. Viime vuonna palkittiin muovituotteita valmistava Muovi-Heljanko Oy Askolasta ja kehitysvammaisten asumispalveluja tuottava Narikka Erja-Birgit Oy Järvenpäästä. Lisäksi kunniamaininnan sai Kirkkonummella nostureita valmistava Erikkila Oy. 

Tämänvuotiset valinnat julkistetaan lauantaina 16.11.2013 Uudenmaan Yrittäjäjuhlassa Askola-areenalla. 

Lomakkeen yritysehdotuksia varten voi ladata osoitteesta http://www.uudenmaanliitto.fi/vuodenyritys

Vuoden uusmaalainen yritys 2013 säännöt (pdf. 58 kt)

 

Lisätietoja:

  • Elinkeinopäällikkö Ilmi Tikkanen, puh. 040 512 2254
  • Hankeassistentti Tanja Turunen, puh. 040 753 2885

Regional information